H Julia Roberts τίμησε τον George Clooney με τον πιο… στιλάτο τρόπο!

Η εκδήλωση του Κέντρου Κένεντι, για τα βραβεία Κένεντι έγινε αυτό το ΣΚ. Ο θεσμός  που φέτος συμπληρώνει 45 χρόνια πραγματοποιείται προς τιμήν καλλιτεχνών από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Reuters

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζορτζ Κλούνεϊ, η τραγουδίστρια της κάντρι Έιμι Γκραντ, η τραγουδίστρια Γκλάντις Νάιτ, η συνθέτης Τάνια Λεόν και το συγκρότημα της ροκ U2 ήταν ανάμεσα σε αυούς που  τιμήθηκαν με τις διακρίσεις του Kennedy Center για τη συμβολή τους στον χώρο των τεχνών έπειτα από μια δεξίωση που δόθηκε προς τιμήν τους στον Λευκό Οίκο.

Reuters

Ο Clooney συνοδευόταν από την σύζηγό του Amal Clooney η οποία ήταν απαστράπτουσα με ένα Valentino sequin maxi φόρεμα αλλά την παράσταση έκλεψε η φίλη του Clooney, Julia Roberts που τον τίμησε με τον  πιο…στιλάτο τρόπο!

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Stewart 🐯🎈🈹🍸 (@elizabethstewart1)

H Roberts εμφανίστηκε στην εκδήλωση με ένα στράπλες custom φόρεμα που έγινε ειδικά για την περίσταση από τον οίκο Moschino και τον Jeremy Scott και είχε επάνω φωτογραφίες του Clooney από την αρχή της καριέρας του! Τους δύο ηθοποιούς ενώνει μία μακροχρόνια φιλία και η Roberts έκανε μία statement εμφάνιση για τον αγαπημένο της φίλο και συνάδελφο!

Read More

And More