H Victoria Beckham αντιγράφει την Kate Middleton

Με το θέμα της βιωσιμότητας στην μόδα να είναι πλέον πιο επίκαιρο από ποτέ, βλέπουμε σιγά σιγά ότι όλο και περισσότεροι σταρ αναζητούν συνειδητούς τρόπους να ενισχύσουν αυτό το κίνημα. Ξεκάθαρα η πιο απλή κίνηση που μπορεί κάποιος να κάνει είναι να ξαναφορέσει τα ρούχα που ήδη έχει αποφεύγοντας την fast fashion νοοτροπία. Αυτό είναι κάτι που έχει καθιερώσει εδώ και χρόνια η Kate Middleton και τώρα βλέπουμε και άλλες διάσημες να ακολουθούν το παράδειγμά της!

Reuters

Η Victoria Beckham λοιπόν γίνεται fashion repeater για πρώτη φορά και μας εκπλήσσει ευχάριστα!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Η διάσημη σχεδιάστρια για το κοκτέιλ πάρτι στη ναυαρχίδα της στην Dover Street, επέλεξε ένα υπέροχο σύνολο με φούστα και ζιβάγκο σε μωβ/μπεζ αποχρώσεις που φτιάχνουν τη διάθεση. Βεβαίως οι followers παρατήρησαν ότι η αυτό το look  ήταν ακριβώς η ίδιo που φόρεσε η VB στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα, για να δειπνήσει  μαζί με τον σχεδιαστή Rick Owens και τη σύντροφό του Michèle Lamy.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Ανυπομονούμε και για τις επόμενες repeat εμφανίσεις της Beckham, άλλωστε έχει πολλά σύνολα να επαναλάβει! Το μήνυμα που περνάνε πλέον οι διάσημες είναι : Όταν ένα ντύσιμο είναι τόσο καλό, γιατί να μην το επαναλάβετε;

 

Read More

And More