H Κate Middleton εκδίδει table book με φωτογραφίες που τράβηξε η ίδια στην καραντίνα

Η Kate Middleton λατρεύει την φωτογραφία και είναι ένα από τα αγαπημένα της χόμπι. Στο πρώτο Lockdown η Middleton τράβηξε πολλές φωτογραφίες από ολόκληρο το Ηνωμένο βασίλειο προσπαθώντας να καταγράψει διαφορετικές εμπειρίες από την νέα αυτή συνθήκη. Στην συνέχεια ονόμασε αυτό της το project Ηοld still και σε συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη κάποιες από αυτές της λήψεις συμμετείχαν σε μία on line έκθεση.

 Οι φωτογραφίες αυτές συγκεντρώθηκαν μετά  από την Εθνική Πινακοθήκη σ’ ένα φωτογραφικό λεύκωμα με τον τίτλο “Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020”, το οποίο και είναι το πρώτο table book με την υπογραφή της Μiddleton σαν φωτογράφος πια,  διατίθεται προς πώληση στα βρετανικά βιβλιοπωλεία από τις 7 Μαΐου, ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν τόσο για τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού οργανισμού για τη ψυχική υγεία “Charity” όσο και στην Εθνική Πινακοθήκη.

Η δούκισσα του Cambridge γράφει για αυτό της το νέο βήμα: “Όταν στις επόμενες δεκαετίες θα κοιτάμε πίσω στην εποχή της πανδημίας του Covid-19, θα σκεφτόμαστε τις προκλήσεις που όλοι αντιμετωπίσαμε – τους αγαπημένους που χάσαμε, την εκτεταμένη απομόνωση από τις οικογένειες και τους φίλους μας και την πίεση που ασκήθηκε στους εργαζόμενους. Όμως θα έχουμε να σκεφτόμαστε και τα θετικά: τις απίστευτες πρωτοβουλίες καλοσύνης, τους ήρωες που αναδείχτηκαν μέσα από τα μονοπάτια της ζωής και πώς όλοι μαζί προσαρμοστήκαμε στη νέα κανονικότητα”. 

Read More

And More