Hailey Bieber: Ποιος σχεδιαστής υπογράφει το φόρεμα που επέλεξε για να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν σε λίγους μήνες η Χέιλι Μπίμπερ με τον Τζάστιν Μπίμπερ. Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε το γνωστό μοντέλο μέσα από μια ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Πέμπτης 9/5 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram Συγκεκριμένα, η Χέιλι Μπίμπερ ανήρτησε κάποια στιγμιότυπα στα οποία την βλέπουμε να ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της, ενώ φοράει ένα λευκό φόρεμα και η κοιλιά της είναι φουσκωμένη. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Η ανάρητση περιλαμβάνει και ένα βίντεο στο οποίο το ερωτευμένο ζευγάρι ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί και όπως θα δεις, λάμπει από ευτυχία.β Όπως ήταν αναμενόμενο, το post μέσα σε λίγα λεπτάαπέσπασε εκατομμύρια likes και σχόλια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthony Vaccarello (@anthonyvaccarello)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthony Vaccarello (@anthonyvaccarello)

H Ηailey Bieber για την περίσταση εμπιστεύτηκε τον αγαπημένο της σχεδιαστή Anthony Vaccarello του οίκου Saint Laurent που δημιούργησε το lace λευκό φόρεμα σε bridal ύφος που αγκάλιαζε το σώμα της. Το φόρεμα είχε off shoulder σχέδιο και το συνδύασε με ένα ίδιο lace peplum στο κεφάλι. Η Bieber είναι Μούσα του οίκου Saint Laurent και δεν είναι έκπληξη που επέλεξε και για αυτή την τόσο ιδια.ιτερη μέρα ένα σχέδιο από τον αγαπημένο της σχεδιαστή!

Κεντρική φωτογραφία Splash

 

Read More

And More