Hailey Bieber: Το κομμάτι που δεν λέει να βγάλει από πάνω της, το έχεις σίγουρα και εσύ στη ντουλάπα σου

Αν παρατηρήσεις τις celebrities, θα δεις πως όλες έχουν ένα item, που χαρακτηρίζει τις εμφανίσεις τους. Ένα κομμάτι που αποτελεί την σφραγίδα τους. Σκέψου λίγο: Η Victoria Beckham και τα μαύρα γυαλιά ηλίου της παραδείγματος χάρη. Ή η Kim Kardashian και τα μπεζ, athleisure κομμάτια της. Η Hailey Bieber δεν ξεφεύγει από αυτόν τον κανόνα.

Photo by MEGA/GC Images

Και εκεί που σκέφτομαι ποια είναι τα κομμάτια που ορίζουν το καλοκαιρινό της στυλ, πέφτω πάνω σε μια φωτογραφία, που τα λέει όλα. Θα την δεις και εσύ παρακάτω. Φαρδύ denim σορτσάκι, λευκό, tank top ή ένα cropped T-shirt τέλος πάντων και sneakers. Όσον αφορά τα sneakers, μιλάμε σίγουρα για ένα all time classic σχέδιο, όπως είναι ας πούμε τα Sambas της Adidas. Αυτά είναι τα signature κομμάτια στο στιλ της Bieber. Συμφωνείς; 

Photo by Raymond Hall/GC Images

Συνήθως το off-duty στιλ της Hailey Bieber θυμίζει Αμερικανάκι, αγοροκόριτσο. Έχει όμως και μια ρομαντική νότα ενίοτε. Μια sexy διάθεση επίσης σχεδόν πάντα. Πολλές φορές μου φέρνει στο μυαλό πρωταγωνίστρια από ξένη σειρά των ’90s. Οι επιλογές της είναι ήσυχες αλλά δυνατές, προσιτές, απλές, εύκολες στην αντιγραφή. Τις μελετάω πάντα με μεγάλη προσοχή.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, έχω μετρήσει μέχρι στιγμής ήδη 5 looks, για τα οποία η Hailey Bieber έχει χρησιμοποιήσει αυτό το φαρδύ, τζιν σορτς. Είναι σίγουρα το αγαπημένο της. Κάποια από αυτά τα outfits τα έχει ποστάρει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ άλλα τα έχω βρει στο διαδίκτυο, ανεβασμένα από φωτογράφους που την έχουν αποθανατίζει να τριγυρνά στην Νέα Υόρκη και το Los Angeles.

Photo by thecelebrityfinder/Bauer-Griffin/GC Images

Στα περισσότερα από αυτά, έχει συνδυάσει το σορτς με λευκό T-shirt, μαύρη ζώνη – αυτό το κλασικό σχέδιο που έχει από το The Row – λευκές κάλτσες και είτε μοκασίνια, είτε sneakers.  Για να το αναβαθμίσει, να το ανεβάσει λίγο, προσθέτει statement σκουλαρίκια και designer bags όπως είναι η Jodie από Bottega Veneta και η Le 5 à 7 tote με την υπογραφή του Saint Laurent.

Και καταλήγω! Ξέραμε από πριν ότι το τζιν σορτς είναι must have και πως άξιζε μια σταθερή θέση στη ντουλάπα μας τους καλοκαιρινούς μήνες. Τώρα έρχεται η Hailey να βάλει την σφραγίδα της σε αυτό. Επομένως, ψάξε και βρες στα συρτάρια σου τα σορτς σου και φέρε τα μπροστά. Θα τα χρειαστείς!

Read More

And More