Harry Styles: Είναι fashion icon και το βλέπουμε σε κάθε red carpet εμφάνισή του

Ο Χάρι Στάιλς είναι ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης, αλλά και ένα fashion icon που εντυπωσιάζει με τις on stage εμφανίσεις του κα τα red carpet look του. Ανατρεπτικός και τολμηρός, έχει πολλές φορές αποδείξει ότι η Μόδα για αυτόν είναι ένα ατελείωτο παιχνίδι. Παγιέτες, φτερά, φορέματα, πλατφόρμες, είναι μερικά από τα fashion item που προσδιορίζουν το στιλ του. Σαν ambassador του οίκου Gucci φοράει συχνά τις glam edgy δημιουργίες του οίκου και μας προσφέρει υπέροχα outfits!

Φωτογραφίες – Reuters

Στην πρόσφατη πρεμιέρα της νέας του ταινίας «My Policeman» που έγινε στο στη γειτονιά Λος Άντζελες, ο 28χρονος τραγουδιστής έκανε ένα ακόμη συγκλονιστικό red carpet look και μας τράβηξε την προσοχή

Ο Styles εμφανίστηκε με ένα σακάκι χωρίς πέτο σε μαύρο χρώμα που συνδύασε με το ίδιο παντελόνι και μία δερμάτινη ζώνη στο σύνολο κάνοντας το να δείχνει πολύ elegant!

Mία μικρή λεπτομέρεια που άλλαξε όλο το mood της εμφάνισης και την απογείωσε. Το outfit έρχεται κατευθείαν από το Gucci show με τα δίδυμα μοντέλα που είδαμε λίγο καιρό πριν.

Splash/Ideal Images

 

 

 

Read More

And More