Hunter Schafer: Eπαναπροσδιορίζει το Red Carpet style με αριστουργηματικές εμφανίσεις

Η Hunter Schafer μιλάει άπταιστα τη γλώσσα της εναλλακτικής μόδας! Εδώ και καιρό είναι στο ραντάρ μας, με τις υπέροχες εμφανίσεις της!Τόσο στο red carpet όσο και στις off duty look της, η πρωταγωνίστρια του Euphoria, ξέρει πως να κάνει την διαφορά.Ποιος θα ξεχάσεις το  avant garde look της στο φετινό Vanity Fair Oscar party που είχε την υπογραφή του ανερχόμενου Ludovic de  Saint Sernin!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hunter (@hunterschafer)

Τώρα η Schafer βρίσκεται σε περιοδεία για την νέα της ταινία: The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, και τα outfit που φοράει, αποδεικνύουν ότι είναι το απόλυτο fashion icon.

Photo by Gerald Matzka/Getty Images

Για την πρεμιέρα στο Βερολίνο η ηθοποιός επέλεξε ένα αριστουργηματικό κομμάτι από την συλλογή Υψηλής Ραπτικής του οίκου Schiaparelli, που έμοιαζε περισσότερο με έργο τέχνης παρά με φόρεμα!

Photo by Eamonn M. McCormack/Getty Images for Lionsgate

Ακολουθεί η επόμενη πρεμιέρα και η Schafer εμπιστεύεται τον οίκο Prada, με τον οποίο έχει συνεργασία και πρωταγωνιστεί στην φετινή winter campaigh!Εμφανίστηκε με ένα golden co-ord εμπνευσμένο από runway σύνολο την ανοιξιάτικη συλλογή του 2009 και για μία ακόμη φορά κόβει την ανάσα!

Picture by: SplashNews.com

Για  ένα tv promo της ταινίας της η Schafer φοράει ένα υπέροχο co-ord με αλπικέ λουλούδια σε γκρι χρώμα που συνδυάζει με wool coat του οίκου και satin pink pumps.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hunter (@hunterschafer)

Σε άλλη περίσταση για το promo της ταινίας εμφανίστηκε με μοναδικό outift  σε paper μοτίβο, Maison Margiela που είναι απλά τέλειο.

 

 

 

Read More

And More