Jennifer Lopez: Η γούνα που φοράει είναι Ελληνίδας σχεδιάστριας!

Η Jennifer Lopez λατρεύει τις γούνες και δεν είναι λίγες οι φορές που την βλέπουμε με statement fur coats από μεγάλους οίκους και διάσημους σχεδιαστές.Ένα γούνινο παλτό είναι τώρα μεγάλη τάση αφού αποτελεί το βασικό στοιχείο του viral trend: Mob wife.

H Jennifer Lopez παρόλα αυτά το έχει στο signature style της, εδώ και πολλά χρόνια και το φοράει στο repeat.Σε πρόσφατη εμφάνιση της η Lopez επέλεξε ξανά ένα τέλειο γούνινο παλτό, αλλά αυτή την φορά είχε την υπογραφή μίας Ελληνίδας σχεδιάστριας!

 

Η Vassia Kostara ήταν πολύ ενθουσιασμένη σήμερα το πρωί όταν είδε στο Instagram ότι το απόλυτο fashion icon η super star Jennifer Lopez επέλεξε το Τhe Dynasty Faux Fur coat από την χειμερινή της συλλογή για την εμφάνιση της.Ένα faux fur coat σε beige αποχρώσεις και maxi γραμμή, που έδινε στο casual chic σύνολο της Lopez, το Mob Wife twist που μας άρεσε πολύ!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassia Kostara Limited Collections (@vassiakostarabrand)

Η Lopez το συνδύασε το γούνινο παλτό Vassia Kostara, με Celine hoodie και τζιν, ενώ δεν παρέλειψε να κρατήσει την αγαπημένη της Βirkin bag και τους signature κρίκους της!

Kεντρική φωτογραφία @vassiakostarabrand

 

Read More

And More