Katie Holmes: Άλλο ένα look που επιβεβαιώνει πως είναι η βασίλισσα του effortlessly chic style

Φόρμα με πουκάμισο: Πιστεύεις δεν ταιριάζουν αυτά τα δύο items; Ξανασκέψου το! Για την πιο πρόσφατη casual, off-duty εμφάνισή της στην Νέα Υόρκη, η Katie Holmes επέλεξε ένα θαλασσί, oversized πουκάμισο και το συνδύασε με μια φαρδιά φόρμα με λάστιχο στους αστραγάλους, σε λευκό χρώμα.

Για να ολοκληρώσει το look της, επέλεξε μαύρα αθλητικά παπούτσια, τα εξαιρετικά διάσημα πλέον adidas Samba, μια μαύρη, δερμάτινη shopper τσάντα, χρυσά κοσμήματα και XL στρογγυλά γυαλιά ηλίου σε καφέ απόχρωση. Δεν φαινόταν να είναι βαμμένη και τα μαλλιά της ήταν βρεγμένα, τύπου wetlook, λες και λούστηκε 5 λεπτά πριν φύγει από το σπίτι.

Picture by: DK / SplashNews.com

Η Holmes πάντα είχε αδυναμία στα χαλαρά σύνολα. Τα απλά. Εκείνα που στηρίζονται στα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας και μοιάζουν να κρύβουν μηδενική προσπάθεια από πίσω τους. Παρόλα αυτά, το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως το στιλ της έχει όλο και πιο έντονο athleisure χαρακτήρα, αφού ο φακός των παπαράτσι την έχει αποθανατίσει αρκετές φορές με πιο sporty διάθεση. Να θυμίσουμε πως δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που κυκλοφορούσε στο Μανχάταν, με αθλητικό, μαύρο μπουστάκι και άνετη φόρμα σε πράσινο τόνο, αφήνοντας έτσι ακάλυπτους τους εντυπωσιακούς της κοιλιακούς. Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα… 

Πριν 2-3 μέρες, είχε εμφανιστεί πάλι με φόρμα, αυτή τη φορά γκρι, σεταρισμένη με ένα T-shirt στον ίδιο χρωματικό τόνο και sneakers. Αν λοιπόν έχεις ξεμείνει στην πόλη Αύγουστο μήνα και θέλεις να δημιουργήσεις ένα ultra casual outfit για μια γρήγορη εξόρμηση στα μαγαζιά, ή έναν καφέ στο πόδι, ακολούθησε το παράδειγμα της Katie Holmes. Πουκάμισο και φόρμα!

Κεντρική φωτογραφία: Gotham/GC Images

Read More

And More