Kim Kardashian: Tα παιδιά της μετέτρεψαν το παλιό της τζιν σε «έργο τέχνης»

Η Kim Kardashian το τελευταίο διάστημα περνάει πολυ χρόνο με τα παιδιά της και ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες με τα ταξίδια και τις όμορφες στιγμές τους. Λίγες μέρες πριν η Kim ανέβασε μια selfie στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φορώντας ένα λευκό crop top και ένα vintage Levi’s ξεβαμμένο τζιν παντελόνι με σκισίματα, το οποίο όμως είχε πάνω του ζωγραφιές και σκίτσα από τα 4 παιδιά της με μαύρο μαρκαδόρο!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Tα παιδιά της είχαν μετατρέψει το παλιό της τζιν σε «έργο τέχνης».

 Ανάμεσα σε αυτά που είχαν γράψει ήταν: «Μαμά και το «Σε αγαπώ». H Kim συγκινήθηκε και έγραψε δίπλα στο post:«Απλά αγαπώ τα μωρά μου! Για την Ημέρα της Μητέρας μου έφτιαξαν αυτό το τζιν παντελόνι και ήταν τόσο χαρούμενα όταν με είδαν να φορά το έργο τέχνης τους. Κάθε Ημέρα της Μητέρας ζωγραφίζουν πάνω σε ρούχα, τα οποία θα κρατήσω για πάντα. Αγαπώ να βλέπω τις προσωπικότητές τους να λάμπουν μέσα από την τέχνη τους. Μπορείς να διακρίνεις ποιο παιδί μου ζωγράφισε σε ποια μεριά του παντελονιού. Από το αποτύπωμα του ποδιού και του χεριού του Ψαλμ, μέχρι τα ποδοσφαιρικά σχέδια του Σεντ, τα ανάποδα γράμματα της Νορθ και τις καρδιές της Σικάγο. Θα το φυλάξω για πάντα!».

@pinterest

Bεβαίως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που παιδιά γίνονται καλλιτέχνες για χάρη της μαμάς τους, η Anjelina Jolie φόρεσε ένα νυφικό γεμάτο από ζωγραφιές των παιδιών της κάνοντας την πιο ανατρεπτική star bridal εμφάνιση τότε!

Read More

And More