Kim Kardashian: Από ποια star αντιγράφει το look για την καμπάνια Swarovski X Skims;

Η Swarovski και το SKIMS ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια απαστράπτουσα σειρά από κοσμήματα για το σώμα, εσώρουχα αλλά και ρούχα.Το Swarovski x SKIMS είναι η φυσική συνάντηση των οραμάτων μεταξύ δύο εμβληματικών εμπορικών σημάτων. Η συνεργασία συνδυάζει τη αλέγρα υπερβολή που χαρακτηρίζει τη Swarovski, μαζί με την εφευρετικότητα των υφασμάτων που φέρουν την υπογραφή του SKIMS σε μια συλλογή που αποπνέει λαμπερή αυτοπεποίθηση.

Η σειρά της συνεργασίας βλέπει το φως της δημοσιότητας, μέσα από μια σειρά εκπληκτικών εικόνων με πρωταγωνίστρια την Kim Kardashian. Φωτογραφισμένη από τον παγκοσμίως γνωστό φωτογράφο Mert Alas, η καμπάνια αποτυπώνει την λάμψη και την καλλιτεχνικότατα που χαρακτηρίζουν το Swarovski x SKIMS, ενώ παράλληλα γιορτάζει την «εκπροσώπηση» και την αυτοπεποίθηση.

 

 

Βεβαίως η καμπάνια έγινε viral με το που ανέβηκε στο Instagram αλλά πολλοί   παρατήρησαν ότι η ιδέα της Κιμ Καρντάσιαν θυμίζει πολύ μία αλ΄λη σταρ που έχει ήδη κανει ανάλογο styling.

 

Μιλάμε βεβαίως για την  Μπρίτνεϊ Σπίαρς και συγκεκριμένα την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι Toxic.
Η αλήθεια είναι ότι το look όντως μοιάζει πολύ παρόλα αυτά η Kim και η ομάδα τους κάνουν συνεχώς δημιουργικές παραγωγές και γιατί όχι μπορούν να παίρνουν ιδέες και από  εμβληματικά look από το παρελθόν! 

 

 

Read More

And More