Kim Kardashian: Δεν φαντάζεσαι πόσο κοστίζει η εξαιρετικά σπάνια Hermes που κρατούσε στην Ιαπωνία

Η Kim Kardashian έφερε το high-end style στα μέτρα του ποδοσφαιρικού κόσμου. Την περασμένη Τρίτη 25 Ιουλίου, η founder του brand SKIMS, έδωσε το “παρών” στον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Al-Nassr και Paris Saint-Germain, που έλαβε χώρα στην Οσάκα της Ιαπωνίας. Το tonal look της, από την κορυφή ως τα νύχια σε αποχρώσεις του σπασμένου λευκού, του μπεζ και του κρεμ, ήταν casual but chic.

Picture by: SplashNews.com

Η τσάντα της όμως μονοπώλησε το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Έμοιαζε πολύ με την πιο ακριβή handbag του κόσμου, η οποία είχε πωληθεί σε δημοπρασία το 2014. Πρόκειται για την Diamond Himalaya Niloticus Crocodile Birkin 30, διακοσμημένη με κούμπωμα που έχει δημιουργηθεί από 18Κ λευκόχρυσο και διαμάντια. Υπολογίζεται πως το συγκεκριμένο, σπάνιο item κοστίζει 300.168 δολάρια. Συνήθως οι πολύ σπάνιες It bags κυμαίνονται από 200.000 έως 600.000 δολάρια, ανάλογα με την σπανιότητα αλλά και την κατάσταση του δέρματός τους.

Η Kardashian συνδύασε το πανάκριβο αξεσουάρ της με ένα εκρού tank top και ένα oversized, motocross παντελόνι στην ίδια απόχρωση. Έσπασε την χρωματική μονοτονία του outfit της με ένα ζευγάρι μυτερές γόβες σε cobalt blue τόνο ενώ είχε πιάσει τα μαλλιά της ψηλά, σε μια all time classic αλογοουρά. Η εκατομμυριούχος έχει εντοπιστεί ξανά από τους παπαράτσι να κρατά την συγκεκριμένη Birkin τον Μάρτιο του 2014, όταν είχε βγει για ένα χαλαρό δείπνο με την αδερφή της, Kourtney Kardashian.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by James Devaney/GC Images

Read More

And More