Kim Kardashian: Έκανε ζημιά στο ιστορικό φόρεμα της Mέριλιν Μονρόε

Το εμβληματικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε, που η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε στο κόκκινο χαλί του φετινού Met Gala φαίνεται να έχει υποστεί φθορές, σύμφωνα με φωτογραφίες που κυκλοφορούν σε δημοσιεύματα.

Το ιστορικό φόρεμα που η Μέριλιν Μονρόε φορούσε όταν τραγούδησε το «Happy Birthday Mr. President» για τα γενέθλιά του τότε προέδρου Τζον Φ. Κένεντι το 1962, δανείστηκε η Κιμ Καρντάσιαν για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του φετινού Met Gala.

H Kardashian αρχικά δεν χωρούσε στο φόρεμα με αποτέλεσμα αρχικά να της αρνηθούν την άδεια να το φορέσει. Αλλά η σταρ, όπως αποκάλυψε, έχασε 7 κιλά για να καταφέρει να φορέσει το iconic φόρεμα στο κόκκινο χαλί. Ο ίδιος ο σχεδιαστής του φορέματος, Bob Mackie, είχε δηλώσει ότι η Kim δεν πρέπει να το φορέσει, λέγοντας πως “είχε σχεδιαστεί για την Marilyn και καμιά άλλη δεν θα έπρεπε να εμφανιστεί με αυτό το φόρεμα”.

Λόγω της ηλικίας και της προέλευσης του φορέματος, δεν ήταν εφικτό να γίνουν αλλαγές σε αυτό, η Κim Kardashian τελικά κατάφερε να το φορέσει, αν και δεν μπόρεσε να κλείσει το φερμουάρ και γι’ αυτό τυλίχτηκε με ένα λευκό γούνινο σάλι για να φωτογραφηθεί στο κόκκινο χαλί.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Marilyn Monroe Collection (@marilynmonroecollection)

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Marilyn Monroe Collection (@marilynmonroecollection)

Πολλοί ήταν που εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για την κατάσταση του φορέματος που είχε ραφτεί ειδικά για την Monroe το 1962, δεδομένου ότι η Kim έχει εντελώς διαφορετικό σωματότυπο με την διάσημη ηθοποιό.

Μια νέα εικόνα που κυκλοφόρησε επιβεβαιώνει τις ανησυχίες, αφού δείχνει πόσο καταστράφηκε το φόρεμα μετά την εμφάνιση της Kim. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία στο πίσω μέρος του φορέματος εκεί όπου κλείνει, έχει ξεχειλώσει το ύφασμα ενώ σε κάποια σημεία λείπουν πούλιες και κρύσταλλοι με κάποιους να κρέμονται από μια λεπτή κλωστή.

Παρ΄όλα αυτά, το Ripley’s Believe It Or Not! Museum – το οποίο δάνεισε τo φόρεμα στη σταρ και αυτή τη στιγμή εκθέτει το ρούχο στο παράρτημα του Χόλιγουντ – δήλωσε ότι ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αποφευχθεί οποιαδήποτε πιθανή φθορά ενώ είχε θέσει υψηλές απαιτήσεις στην ομάδα της Kim για την ασφάλεια του ρούχου!

 «Το φόρεμα δεν παρέμεινε ποτέ μόνο με την Κιμ. Ήταν πάντα με έναν εκπρόσωπο του Ripley. Φροντίζαμε έτσι πως οποιαδήποτε στιγμή που θα νιώθαμε ότι το φόρεμα κινδύνευε να σκιστεί ή νιώθαμε άβολα για οτιδήποτε, είχαμε πάντα τη δυνατότητα να α πούμε ότι δεν θα συνεχίσουμε με αυτό»πούμε ότι δεν θα συνεχίσουμε με αυτό». Βέβαια μετά το Met Gala, το μουσείο σημείωσε επίσης ότι το ρούχο δεν είχε υποστεί «καμία φθορά».

Read More

And More