Kim Kardashian: Επιτέλους πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του οίκου Balenciaga

Τον τελευταίο χρόνο η Kim Kardashian άρχισε να φοράει καθημερινά τις δημιουργίες του Balenciaga και να σηματοδοτεί σημαντικές στιγμές στη ζωή της με τα εκκεντρικά look του οίκου: Tην πρώτη της παρουσίαση του Saturday Night Live, μια εμφάνιση στη σκηνή  για την παρουσίαση του άλμπουμ DONDA του Kanye West και βεβαίως την επική εμφάνιση στο Met Galα, όλα με custom κομμάτια από τον σχεδιαστή του Balenciaga Demna Gvasalia.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Τώρα λοιπόν γίνεται το επόμενο βήμα σε αυτή την συνεργασία και η Kardashian πρωταγωνιστεί και στην μεγάλη καμπάνια του οίκου.Η Kim ποζάρει στον φωτογράφο Stef Mitchell στο σπίτι της στο Calabasas, και φοράει σύνολα πολύ διαφορετικά από αυτά που είχαμε συνηθίσει να την βλέπουμε  μέχρι τώρα και κομμάτια που αποδεικνύουν την μεγάλη σχεδιαστική εμβέλεια του Gvasalia.

Photo: Stef Mitchell, Courtesy of Balenciaga

Photo: Stef Mitchell, Courtesy of Balenciaga

Σε μια εικόνα, είναι μια φουτουριστική μούσα με ένα κομψό μαύρο σύνολο και neon bag, ενώ στη δεύτερη λήψη, είναι diva με λέοπαρ παλτό  και την best seller τσάντα La Cagole.

Mαζί της τα διάσημα μοντέλα Tommy Blue και Marie Agnès Diene, αλλά και η μεγάλη diva του γαλλικού κινηματογράφου Isabelle Huppert, η οποία εμφανίστηκε στη φθινοπωρινή διαφήμιση της μάρκας.

H καμπάνια αυτή γεννά το ερώτημα, ποιο εκκεντρικό σχέδιο Demna  Gvasalia θα φορέσει στη συνέχεια η Kardashian;

 

 

 

 

Read More

And More