Kylie Jenner: Ποια διάσημη φόρεσε το ίδιο viral φόρεμα (μόλις) λίγες εβδομάδες μετά το Jacquemus show

Τα αγαπημένα μας it girls έχουν το δικό τους προσωπικό στιλ που μας κάνει να τις λατρεύουμε και να τις ακολουθούμε, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που ακολουθούν τις ίδιες μεγάλες τάσεις ή φοράνε το ίδιο it piece πάντα βεβαίως η κάθε μία, με το δικό της στιλ.Ποιός θα ξεχάσει το κόκκινο viral mini φόρεμα που φορούσε η Kylie Jenner στο show του Jacquemus στην Νίκαια;

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Λίγες μέρες πριν ένα άλλο fashion icon, η Dua Lipa, είπε ναι σε αυτό το sold out σχέδιο του Γάλλου σχεδιαστή. Το φόρεμα της  Dua Lipa στηρίχθηκε στο κόκκινο της Jenner αλλά έγινε custom με κάποιες μικρές διαφορές. Ετσι το βλέπομε καταρχήν σε άλλο χρώμα, μαύρο, με ένα  μεγάλο cut-out στην πλάτη και ένα κεντρικό leg cut ενώ έχει maxi γραμμή.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Τα 2 φορέματα έχουν ένα κοινό στοιχείο ένα sculpture 80s style στο πάνω μέρος με τονισμένους ώμους και ένα μικρό cut out.Η Kylie συνδύασε το φόρεμά της  στο front row του show με ασορτί τακούνια και μια τσάντα pillbox, ενώ η Dua συνδύασε την εμφάνισή της με statement ασημένια και χρυσά κοσμήματα.

Και οι δύο κάνουν ένα διάλειμμα από τα αγαπημένα τους χρώματα με το φόρεμα του Jacquemus,  η Kylie Jenner συνήθως φοράει μαύρα ρούχα  και επιλέγει την κόκκινη εκδοχή του dress,  ενώ η Dua παίζει με colorful σύνολα και επιλέγει μαύρο χρώμα για το φόρεμα του Γάλλου σχεδιαστή.

Κεντρική φωτογραφία Getty Images

 

Read More

And More