Lady Gaga: Σπάει το σερί των Gucci look με φόρεμα Versace

Από τότε που η Lady Gaga ξεκίνησε την περιοδεία της για την προώθηση της νέας ταινίας «House of Gucci» φοράει Gucci ασταμάτητα. Με αποκορύφωμα το μωβ φόρεμα που φόρεσε στην πρεμιέρα της ταινίας αλλά και διάφορα άλλα Gucci total looks που εντυπωσίασαν.

Reuters

SPLASH/Ideal Image

Για την πρεμιέρα της ταινίας στην Ιταλία αυτό το Σαββατοκύριακο η Gaga έσπασε το σερί των Gucci φορεμάτων αλλά έμεινε πιστή στην Ιταλική Μόδα επιλέγοντας ένα κόκκινο Versace φόρεμα που έκοβε την ανάσα.

Reuters

Το φόρεμα είναι εμπνευσμένο από τα εμβληματικά Versace σχέδια της δεκαετίας του ’90. Η red gown που επέλεξε η Gaga είχε κορσέ αλλά και sexy leg cut και η Donetella Versace το εμπνεύστηκε από την πασαρέλα του οίκου για την ανοιξιάτικη συλλογή τους του 1995.

Η επιλογή της Gaga να εγκαταλείψει τον Gucci για μια νύχτα και να αποτίνει φόρο τιμής σε έναν άλλο Ιταλό πρωτοπόρο σχεδιαστή ήταν σίγουρα μια προσεκτική επιλογή από την πλευρά της Gaga. Διέλυσε την επανάληψη να τη βλέπεις με την  ίδια ετικέτα ξανά και ξανά, αλλά παρόλα αυτά έμεινε πιστή στο πληθωρικό πνεύμα της ιταλικής μόδας.

Reuters

Προβλέπουμε ότι η επόμενη εμφανιση της θα είναι με ένα  αρχειακό φόρεμα Gucci ή γιατί όχι με ένα σέξι σχέδιο του Τομ Φορντ.

 

Read More

And More