Loafers ΚΑΙ τον Αύγουστο: Η Gigi Hadid λέει «ναι» και εμείς λέμε wow!

Η Gigi Hadid επέστρεψε από τις διακοπές της πολύ ανανεωμένη και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Το super model έδωσε το «παρών» στο Miu Miu Summer Club Event που πραγματοποιήθηκε στο Malibu από τον ομώνυμο, ιταλικό οίκο μόδας την Τετάρτη 26 Ιουλίου. Το look της Hadid για ακόμα μια φορά – επόμενο ήταν – μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας.

Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for Miu Miu

Για την περίσταση, η πρωταγωνίστρια της πιο πρόσφατης καμπάνιας του οίκου Miu Miu, είχε επιλέξει ένα μαύρο, midi, pencil φόρεμα με λεπτές τιράντες που έφερε την υπογραφή του διάσημου brand. Άλλωστε, αυτό το μαρτυρούσε και το διακριτικό, λευκό logo, ραμμένο στο ντεκολτέ του φορέματος. Η Gigi ολοκλήρωσε το look της με μαύρα, κοκάλινα cat-eye γυαλιά ηλίου και λευκή, δερμάτινη τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες. Το σταρ κομμάτι του outfits της ωστόσο δεν ήταν άλλο από τα μαύρα, δερμάτινα loafers της, τα οποία είχε φορέσει συνδυασμένα με λευκές, ψηλές κάλτσες.

Photo by Raymond Hall/GC Images

Η Gigi Hadid όμως δεν είναι το μοναδικό It girl που έχει προσαρμόσει τα loafers στην καλοκαιρινή εκδοχή της γκαρνταρόμπας της. Πρόσφατα, η Hailey Bieber εθεάθη από τους παπαράτσι με ένα casual but chic, off-duty outfit, για χάρη του οποίου είχε φέρει κοντά ένα φαρδύ, denim σορτς, ένα απλό, λευκό cropped top και τα αγαπημένα της Chanel loafers, φορεμένα με τι άλλο; Με λευκές κάλτσες!

Photo by MEGA/GC Images

Από την άλλη, η Kendal Jenner δεν βγάζει από πάνω της τελευταία τα μαύρα loafers της by The Row. Τα φοράει διαρκώς με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Αγαπημένη μου εμφάνιση, εκείνη που είχε φορέσει ένα oversized blazer, συνδυασμένο με λευκό, ανδρόγυνο πουκάμισο, σορτς, μοκασίνια και jockey καπέλο.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for Miu Miu

Read More

And More