MadWalk 2021: Oι celebrity εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στο red carpet

To MadWalk 2021 – The Fashion Music Project, έρχεται για 11η συνεχόμενη χρονιά να ενώσει τη μόδα με τη μουσική, στο Γήπεδο TAE KWON DO.
Aπόψε στο  εντυπωσιακό σκηνικό του MadWalk 2021The Fashion Music Project με παρουσιάστρια τη μοναδική Δούκισσα Νομικού θα παρουσιαστούν εντυπωσιακά acts και πρωτότυπα catwalks από δημοφιλείς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands!

Καταξιωμένοι σχεδιαστές όπως οι : Apostolos Mitropoulos, Celia Kritharioti, Dimitris Petrou, Lena Katsanidou, Sotiris Georgiou, Vasilis Zoulias, Vrettos Vrettakos, αλλά και fashion brands όπως: Bubblegun, FILA, Jack & Jones και jjxx, Pink Woman, 5226 series,  ενώνουν τις δυνάμεις τους με διάσημους τραγουδιστές σε ένα μαγικό project!

Φώτα, χρώματα, μελωδία στο στυλ και χαμόγελα – ξανά – στο μοναδικό Fashion Music Project της Ελλάδας: Η μουσική στιγμή της μόδας και πάλι μαζί μας! Βεβαίως οι celebrities ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έφτασαν στο red carpet για την μεγάλη μουσική βραδιά. Ας δούμε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP Photo agency

H παρουσιάστρια της βραδιάς Δούκισσα Νομικού με custom δημιουργία Vassilis Zoulias, embellished strapless φόρεμα σε lime και κίτρινη απόχρωση με απλικέ floral σχέδια, γόβες Envie shoes και κοσμήματα Doukissa Nomikou Collection.

H Ιλένια Williams με υπέροχο drama maxi φόρεμα σε μαύρο χρώμα από βελούδο και δαντέλα στο πάνω μέρος της σχεδιάστριας Lena Katsanidou.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη με goth δημιουργία από μεταξωτό ταφτά με volume mini φούστα Lena Katsanidou, δαντελένιο καλσόν και vintage head piece.

H Natasha Kay με κόκκινο φόρμα από μεταξωτό ταφτά που είχε βάλει η Kim Kardashian στα Όσκαρ, Celia Kritharioti.

H Κόνι Μεταξά με trench coat Apostolos Mitropoulos, vinyl μπότες και extreme γυαλιά ηλίου σε μία εμφάνιση που θυμίζει Lady Gaga.

Η Σάσα Σταμάτη με mini feather φόρεμα σε lime και γαλάζιο χρώμα, Celia Kritharioti και κοσμήματα Kessaris.

I

H Ισμήνη Παπαβλασοπούλου με ροζ mini φόρεμα από μετάξι με εντυπωσιακό ντεκολτέ σε 80s style, Irene Angelopoulos,  που συνδύασε με μαύρο καλσόν και glam πέδιλα.

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου εμφανίστηκε με μία signature δημιουργία Apostolos Mitropoulos σε μπλε χρώμα.

Η Josephine εντυπωσιακή, με μαύρο δερμάτινο γιλέκο που έχει φτερά Vrettos Vrettakos, jewelry top, sparkling μπότες και statement κοσμήματα House of Emmanuel.

Η Έλενα Τσαγκρινού με μωβ κουστούμι σε crop γραμμή Bubblegum από την συλλογή της Iωάννας Τούνη, που συνδύασε με chain κολιέ και red Leopard μπότες.

Η Eλιάνα Χρυσικοπούλου με one shoulder body και φούστα The C Edition που συνδύασε με φούξια γόβες.

H Xenia Ghali με sequin shorts και sheer body που συνδύασε με chunky ankle booties.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου με καρό σύνολο, wide leg παντελόνι και crop top ενώ σε πανωφόρι επέλεξε μία γούνα ριγμένη στους ώμους.

H Τάνια Μπρεάζου με Couture chain dress σε γαλάζια απόχρωση Celia Kritharioti, πολύ sexy.

H Αθηνά Οικονομάκου με ριγέ κουστούμι από βελούδο και δαντέλα που συνδύασε με lace top σε μαύρο χρώμα και η Μαίρη Συνατσάκη με maxi boho dress σε berry απόχρωση που συνδύασε με καπέλο από το brand τους, Τhe Project Soma.

Η Iωάννα Τούνη με μαύρο κουστούμι από την συλλογή της Bubblegum, sexy top με κορδόνια και γαλάζιες γόβες.

 

Read More

And More