Mαμάδες και κόρες της showbiz με τέλειο στιλ

Γιορτή της Μητέρας! Την μαμά μας την αγαπάμε, την θαυμάζουμε και πολλές από εμάς ανακαλύπτουμε όσο περνάνε τα χρόνια πόσο πολύ της μοιάζουμε. Κινήσεις, αντιδράσεις αλλά και… στιλ!

Γιατί το στιλ λέει πολλά για σένα και για την προσωπικότητά σου. Σίγουρα διαμορφώνεται σε βάθος χρόνου, σε σχέση με τον τρόπο ζωής σου και τα ερεθίσματά σου, αλλά ένα μεγάλο μέρος του επηρεάζεται από την οικογένειά σου, τα βιώματά σου και το στιλ της… μαμάς σου.

Στην showbiz δεν είναι λίγες οι μαμάδες που έχουν μεταδώσει το μοναδικό τους στιλ στις διάσημες κόρες τους και βλέπουμε ντουέτα που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό! Λόγω της ημέρας λοιπόν διαλέξαμε για σένα και σου ετοιμάσαμε ένα πλούσιο album με τις πιο στιλάτες μαμάδες και κόρες. Μετακινήσου προς τα κάτω για να τις δεις:

Cindy Crawford και Kaia Gerber

H μικρή ακολουθεί την μεγάλη καριέρα της μαμάς της στο χώρο του modeling ενώ φαίνεται να έχουν μία πολύ καλή σχέση μεταξύ τους. Οι δυο τους πάντως, εκτός από τα ίδια χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, φαίνεται να έχουν και το ίδιο γούστο στα ρούχα, αφού προτιμούν τα σκούρα χρώματα στα ρούχα τους.

Vanessa Paradis και Lily Rose Depp

Moύσες του οίκου Chanel και βεβαίως αγαπημένες του αείμνηστου Karl Lagerfeld, η Vanessa δείχνει να έχει μεταδώσει στην Lily το ταλέντο της στον κινηματογράφο αλλά περιμένουμε να δούμε αν τραγουδάει το ίδιο καλά με την μαμά της.

Heidi Klum και Leni

Eκαναν ήδη την πρώτη τους φωτογράφιση μαζί και φαίνεται η μικρή να ακολουθεί τα βήματα της διάσημης μαμάς της!

Dakota Johnson και Melanie Griffith

H Dakota κληρονόμησε από την μαμά της το άψογο σώμα και κάνει και αυτή μία ενδιαφέρουσα καριέρα στον κινηματογράφο ενώ όσες φορές τις βλέπουμε μαζί φαίνονται πολύ αγαπημένες!

Υοlanda Hadid και Gigi & Bella Hadid

Tα δυο σούπερ μοντέλα πήραν πολλά από την μαμά τους και ένα από αυτά ήταν και η αίσθηση του στυλ. Η Γιολάντα Χαντίντ άλλωστε, ήταν και αυτή διάσημο μοντέλο στα νιάτα της και φαίνεται πως πέρασε την αγάπη της για την μόδα και στις δυο κόρες της.

Kate Moss και Lila Grace

H κόρη ακολουθεί τα βήματα της μαμάς και δουλεύει με μεγάλους οίκους μόδας ενώ στις κοινές τους εμφανίσεις λάμπουν με τις επιλογές τους.

Lisa Bonet και Ζoe Kravitz

Η μαμά έγραψε ιστορία με το στιλ της την δεκαετία του ’90 και η κόρη γίνεται μούσα του Saint Laurent από πολύ μικρή ηλικία!

Κendall και Chris Jenner

Tο διάσημο μοντέλο προτιμά να ντύνεται πιο απλά και διακριτικά σε σχέση με τις πληθωρικές αδερφές της, κάτι που όπως φαίνεται το έχει κληρονομήσει από την μητέρα της, Κρις, η οποία έχει το ίδιο κοντοκουρεμένο μαλλί εδώ και πολλές δεκαετίες και προτιμά τα μονόχρωμα κοστούμια.

Madonna και Lourdes

H κόρη της Madonna κρατάει ένα χαμηλό profile στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή και περιμένουμε με ανυπομονησία πότε θα αρχίσει να θυμίζει την μαμά της!

Kate Hudson και Goldie  Hawn

Σίγουρα η Kate λατρεύει την γυμναστική όσο και η μαμά της, αλλά και στο style έχουν κοινά στοιχεία με το χαλαρό και sexy ύφος να είναι το αγαπημένο τους.

Victoria Beckham και Ηarper

Η μικρή Χάρπερ πήγε στην πρώτη της επίδειξη μόδας όταν ήταν ακόμα μωρό και μάλιστα έκατσε δίπλα στην Άννα Γουίντουρ, ενώ είναι πάντα στην πρώτη σειρά στις επιδείξεις της μαμάς της. Βέβαια, φαίνεται πως εκτός από το στυλ που κληρονόμησε από την Posh Spice, πήρε κάτι και από τον μπαμπά της, αφού παίζει ποδόσφαιρο, ενώ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει δηλώσει πως εκείνη είναι η τελευταία του ελπίδα να δει κάποιο από τα παιδιά του να παίζει επαγγελματικά, αφού και οι τρεις γιοι του διάλεξαν να κάνουν άλλα πράγματα.

Read More

And More