Meghan Markle: Δίνει ευκαιρία στα cut-outs, κρατώντας την κομψότητα ψηλά, πολύ ψηλά!

Οι εμφανίσεις της Meghan Markle στο Invictus Games 2023 είναι ένα masterclass στην κομψότητα. Είναι το inspo που χρειάζεσαι για να απογειώσεις τα looks του γραφείου ενώ την ίδια στιγμή οι επιλογές της μπορούν να σταθούν περήφανα και σε άλλες περιστάσεις, όπως είναι ένα cocktail party, ένα επαγγελματικό δείπνο, μια βραδινή έξοδος με τον σύντροφό σου και να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, η Δούκισσα του Sussex έδωσε το «παρών» στην τελετή λήξης του αθλητικού event, έχοντας επιλέξει ένα στράπλες φόρεμα του brand Cult Gaia, η τιμή του οποίου ανέρχεται στα 798 δολάρια – γιατί έψαξα.

Δεν ξέρω τι είναι αυτό που κέντρισε περισσότερο την προσοχή μου. Πάντως αυτό το φόρεμα το λάτρεψα. Όχι μόνο για το ό,τι είναι δερμάτινο, αλλά φτιαγμένο από 100% πολυεστέρα. Όχι μόνο για το χρώμα του, ένα πράσινο κυπαρισσί, που θα φορεθεί ιδιαίτερα την σεζόν που έρχεται. Όχι μόνο για το κόψιμό του, που αναδείκνυε μοναδικά την σιλουέτα της Meghan. Μα κυρίως για το γεγονός πως υιοθετεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, εκείνη των cut-outs, με ένα εξαιρετικά κομψό τρόπο. Η Meghan Markle ολοκλήρωσε το look της με nude γόβες, ένα κλασικό smokey-eye μακιγιάζ και έναν κότσο σινιόν, ό,τι πρέπει σε συνδυασμό με το στράπλες φόρεμά της. Σε αυτό το σημείο, να σε ενημερώσω πως το εν λόγω φόρεμα είναι sold out. Προς το παρόν. Έτσι, για να μην ψάχνεις άδικα…

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Pettitt/PA Images via Getty Images

Read More

And More