Meghan Markle: Το pencil φόρεμά της είναι ο ορισμός του quiet luxury

Να ξεκινήσω, γράφοντας δύο λόγια για τον όρο «quiet luxury», που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος τελευταία. Σε πιστή μετάφραση σημαίνει «διακριτική πολυτέλεια» και πρόκειται για μια νέα εκδοχή του minimal style, η οποία στηρίζεται σε staples. Καθαρές, απλές γραμμές, ήσυχα ή και καθόλου prints, γήινες και neutral αποχρώσεις, όπως είναι το λευκό, το μαύρο, το γκρι, το καφέ, το μπεζ, διακριτικά logos, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της τάσης αυτής, που λατρεύεται από τους celebrities.

Μια από αυτές και η Meghan Markle, οι εμφανίσεις της οποίας (σχεδόν) πάντα διακρίνονται για την minimal αισθητική τους. Οφείλουμε να ομολογήσουμε βέβαια, πως ό,τι φοράει η πρώην Δούκισσα, γίνεται αμέσως viral, και όπως είναι αναμενόμενο… ξεπουλάει! Παρόλα αυτά, το φόρεμα που επέλεξε σε πρόσφατη βραδινή έξοδό της για φαγητό στο Tre Lune στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Harry, δεν έχει γίνει ακόμα sold out. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να το αποκτήσεις και εσύ, κι έτσι να υιοθετήσεις το look της και κατ’επέκταση και το quiet luxury trend.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghan.markle.official)

 

Πρόκειται για ένα υπέρκομψο, pencil, maxi, ριγέ φόρεμα, σε μαύρο και κρεμ τόνο. Το εν λόγω κομμάτι ονομάζεται Theo και φέρει την υπογραφή του Αυστραλιανού brand Posse, το οποίο είναι γνωστό για την «less is more» φιλοσοφία του. Μάλιστα σε αυτό το brand έχει δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και η Sofia Richie Grainge, η οποία πρόσφατα είχε φορέσει ένα λινό co-ord του label σε λευκό χρώμα, προκειμένου να παρευρεθεί σε γάμο στη Νότια Γαλλία.

Η Meghan Markle, άφησε το φόρεμα να μιλήσει από μόνο του, προσθέτοντας στο look της ελάχιστα ακόμα items: ένα ζευγάρι, διακριτικούς κρίκους, μια καλοκαιρινή clutch τσάντα κεντημένη με χάντρες και δερμάτινα, φλατ σανδάλια. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαμηλό, επιμελώς ατημέλητο σινιόν και το μακιγιάζ της ήταν σχεδόν φυσικό, όπως άλλωστε είναι συνήθως.

Κεντρική φωτογραφία: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Read More

And More