Mέγκαν Φοξ: Τα Dolce & Gabbana οutfits που φόρεσε στο Μιλάνο αυτό το ΣΚ

Η Μέγκαν Φοξ και ο αρραβωνιαστικός της, Machine Gun Kelly, βρίσκονται στο Μιλάνο για την Εβδομάδα Μόδας με τις ανδρικές συλλογές και συγκεκριμένα καλεσμένη των Dolce & Gabbana, εφόσον οι Machine άνοιξε το show τους. Oι εμφανίσεις της εκεί είχαν το γνωστό sexy style της και αξίζει να τις δούμε μαζί.

SPLASH/Ideal Images

Tην Παρασκευή επισκέφτηκαν  το showroom των Dοlce & Gabbana και φωτογραφήθηκε φορώντας ένα μαύρο net φόρεμα συνδυασμένο με δερμάτινο παλτό σε στιλ Matrix με λεοπάρ φόδρα και lace up πέδιλα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maeve Reilly (@stylememaeve)

Το Σάββατο η πρόσφατα αρραβωνιασμένη ηθοποιός, βγήκε για να παρακολουθήσει τον άντρα της να περπατά στην Ανδρική Επίδειξη Μόδας Φθινόπωρο Χειμώνας 2022 των Dolce & Gabbana  και με το look της μας έφερε ξανά τα Noughties. Χαμηλοκάβαλο παντελόνι με κορδόνια και lace body ενώ συνδύασε sparkling αξεσουάρ, ζώνη και τσάντα!Σύνολο που μας θυμίζει πάρα πολύ το Dolce & Cabbana σύνολο της Αaliyah στο video clip της μεγάλης επιτυχία της: Try Again, στην αρχή των 00s!

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maeve Reilly (@stylememaeve)

Τέλος για το after party επέλεξε ένα ένα lace dress με πολλά pearl κολιέ του οίκου, απόλυτα sexy που τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Read More

And More