Nicole Kidman: Φωτογραφήθηκε με σύνολο που δεν άρεσε καθόλου στους θαυμαστές της

Η Nicole Kidman ποζάρει στο καθιερωμένο Hollywood Issue 2022 του περιοδικού Vanity Fair με ένα σύνολο από την συλλογή της Miu Miu για την άνοιξη του 2022, που μοιάζει με look μαθήτριας. Η πρωταγωνίστρια του «Being the Ricardos», 54 ετών, φοράει μία μίνι φούστα τόσο χαμηλή που μοιάζει με ζώνη , μαζί με ένα ασορτί μπλουζάκι που αφήνει ακάλυπτη όλη την κοιλιά, ενώ το σύνολο ολοκληρώνεται με κάλτσες και loafers.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

Oι αναγνώστες του περιοδικού  και οι fan της φαίνεται ότι δεν ενθουσιάστηκαν με το να δουν το μονίμως λαμπερό αστέρι της οθόνης σε μια εμφάνιση που φαινομενικά βγήκε από το μουσικό βίντεο της… Britney Spears «Baby One More Time».

Τα σχόλια ήταν ποικίλα με τα αρνητικά να υπερισχύουν: «Είναι μια επιτυχημένη ηθοποιός που είναι υποψήφια για Όσκαρ. Γιατί είναι ντυμένη σαν μαθήτρια. Δεν είναι ωραίο», σχολίασε ένας στη δημοσίευση του εξωφύλλου του Vanity Fair στο Instagram, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Θα ήθελα πολύ να ακούσω την ιδέα πίσω από αυτό… γιατί δεν το καταλαβαίνω. Η Nicole Kidman είναι απίστευτη, αλλά αυτό το στυλ είναι τρομερό. Είμαι σοκαρισμένος που συμφώνησε με αυτό», είπε ένας τρίτος, ενώ ένας τέταρτος ρώτησε, «Ποιος σκέφτηκε ότι αυτή ήταν καλή ιδέα; Το μυαλό μπερδεύεται.” Και άλλα όπως:  «απόλυτα ανατριχιαστική», «φρικτή» και «ένα χάος».

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

To look είναι χαρακτηριστικό της νέας Miu Miu συλλογής και βασικό στην καμπάνια με πρωταγωνίστρια της Hailey Bieber αλλά μάλλον δεν «λειτούργησε» σωστά με την Κidman!

Read More

And More