Nicole Kidman: Ποζάρει στο instagram της με styling που δεν μας έχει συνηθίσει!

Το τελευταίο διάστημα η διάσημη ηθοποιός Nicole Kidman έχει βρει μία νέα θέση στο fashion σύμπαν που φαίνεται να απολαμβάνει! Η Kidman έχει γίνει ambassador του οίκου Balmain και παράλληλα ανακαλύπτει πια την  χρυσή τομή ανάμεσα στο τι είναι “in” και στο δικό της προσωπικό στιλ.

@nicolekidman

Έτσι λοιπόν λίγες μέρες πριν η  Kidman έδειξε την ευελιξία του στυλ της και φωτογραφήθηκε με 2 σοφιστικέ σύνολα που μας εντυπωσίασαν! Στο πρώτο επιλέγει ένα σύνολο από την  συλλογή του Olivier Rousteing για την άνοιξη του 2024 για τον οίκο Balmain, και φοράει ένα bolero blazer με statement κουμπιά συνδυασμένο με polka dot πλισέ μίνι φούστα. Αυτή η εμφάνιση έχει αέρα από την δεκαετίας του ’50 και ρετρό ύφος που η Kidman το υποστήριξε με ανάλογα μαλλιά και κοσμήματα.

@nicolekidman

Το δεύτερο σύνολό της ήταν σίγουρα ένας φόρος τιμής στο power dressing της δεκαετίας του ’90. Το μάλλινο σακάκι με τους ισχυρούς ώμους και η μικροσκοπική μίνι φούστα του οίκου Versace, διέθεταν vintage, ασορτί χρυσά κουμπιά  ενώ η  ηθοποιός ολοκλήρωσε το look με χρυσά σκουλαρίκια κρίκους και ανάλογο χτένισμα.

Kεντρική φωτογραφία Splash

 

 

 

Read More

And More