O Timothee Chalamet σχεδίασε ένα hoodie για καλό σκοπό

Ο Timothée Chalamet δεν είναι μόνο ένας ηθοποιός που λατρεύουμε για τους ρόλους του, αλλά και ένα fashion icon με τις εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί να τον κατατάσσουν στους πιο καλοντυμένους άντρες της εποχής μας. Ο αγαπημένος του σχεδιαστής τον οποίο έχει εμπιστευτεί ξανά και ξανά είναι  ο Haider Ackermann. Τώρα λοιπόν αυτή η στενή φιλία εξελίσσεται και στην πρώτη τους συνεργασία! Ο Chalamet και ο Ackermann ανακοίνωσαν μέσω Instagram ότι λανσάρουν ένα hoodie που σχεδίασαν μαζί για να υποστηρίξουν έναν σημαντικό σκοπό: τα δικαιώματα των γυναικών και των κοριτσιών στο Αφγανιστάν, τα οποία έχουν υποχωρήσει δραματικά ως αποτέλεσμα της επιστροφής των Ταλιμπάν στην εξουσία τον Αύγουστο.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Timothée Chalamet (@tchalamet)

 «Εδώ και μερικά χρόνια o Haider και εγώ θέλαμε να φτιάξουμε κάτι», έγραψε ο Chalamet στο Instagram. «Μαζί, τον Αύγουστο, τρομοκρατηθήκαμε όταν μάθαμε για τη συνεχιζόμενη ανθρωπιστική κρίση στο Αφγανιστάν και αποφασίσαμε να σχεδιάσουμε ένα hoodie όπου το 100% των εσόδων θα πάει στο [Afghanistan Libre]: μια οργάνωση αρωγής με μπότες στο έδαφος που μάχεται για να προστατεύσει δικαιώματα των γυναικών και των παιδιών. Καθώς αυτές οι φρικαλεότητες συνεχίζουν να εξαπλώνονται, θα πρέπει να ενισχύσουμε τις φωνές αυτών των σιωπηλών στρατιωτών».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HAIDER ACKERMANN (@h.a)

Η κουκούλα, απεικονίζει το πρόσωπο μιας νεαρής Αφγανής με τις φράσεις «σιωπηλός στρατιώτης» και «μια κοινή κλωστή» κεντημένες στο στήθος. Σωστό και το timing που το λανσάρουν εφόσον οι γιορτές μας βρίσκει όλους περισσότερο ευαισθητοποιημένους με ανθρωπιστικά ζητήματα, ευχόμαστε να πάει πολύ καλά αυτό το φιλανθρωπικό project!

 

Read More

And More