Baby Boom

Oι πιο στιλάτες εμφανίσεις της Chiara Ferragni μαζί με τον γιο της!

Η διάσημη Influencer από την Ιταλία και ο σύζυγός της Fedez ανακοίνωσαν στο Instagram με μια γλυκιά ανάρτηση πως η οικογένειά τους πρόκειται να μεγαλώσει κι άλλο. Τόσο η Chiara όσο και ο Fedez δημοσίευσαν φωτογραφίες του γιου τους να κρατά στα χέρια του το υπερηχογράφημα του αγέννητου μωρού!

Η Chiara Ferragni πολλές φορές ανεβάζει φωτογραφίες με τον μικρό της στο instagram και τις περισσότερες από αυτές είναι και απόλυτα σεταρισμένοι στιλιστικά! Εμείς να της ευχηθούμε συγχαρητήρια και να δούμε μαζί μερικές από τις πιο στιλάτες της εμφανίσεις μαζί με τον μικρό Leo.

Φωτογραφίες @chiaraferragni

Στις καλοκαιρινές τους διακοπές με resort style, η Chiara φοράει πλεκτό και polka dots φούστα, ενώ ο μικρός είναι ντυμένος με βερμούδα και tartan πουκάμισο.

Η Chiara φοράει ένα υπέροχο μακρύ φόρεμα με βολάν και εντυπωσιακό ντεκολτέ ενώ ο μικρός έχει ένα casual style, με color block σύνολο πορτοκαλί t – shirt και πράσινο pastel βερμουδάκι.

Εδώ και οι δύο έχουν ένα holiday fun στιλ με την Chiara να επιλέγει floral playsuit και ο μικρός με Hawai print πουκάμισο που κλέβει τις εντυπώσεις.

Χειμώνας και αποφάσισαν να βγουν μία βόλτα με teddy jackets και οι δύο! Η Chiara με γαλάζιο από την συλλογή της και ο μικρός με ένα cute καφέ!

Για το τέλος μία με όλη την οικογένεια σε στιλάτη εμφάνιση με το καφέ χρώμα να κυριαρχεί σε πανωφόρια και δίνει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

Read More

And More