Pamela Anderson: Kάνει το επόμενο βήμα στο στιλ της και είναι very chic

Κανείς στο Χόλιγουντ δεν ενσαρκώνει το bombshell style όπως η Πάμελα Άντερσον. Από τότε που ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά ως μοντέλο στον Καναδά το 1989, η παρουσία της Άντερσον στα κόκκινα χαλιά όλα αυτά τα χρόνια είχε να κάνει με στενά ρούχα ψηλοτάκουνες γόβες.

Αλλά για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας της, η Άντερσον βελτιώνει το στιλ της και κάνει την διαφορά. Η αλλαγή της γκαρνταρόμπας είναι λογική, δεδομένου ότι το 2022 πρόκειται να είναι η χρονιά της. Η σταρ πρόκειται να εμφανιστεί στο Σικάγο στο Μπρόντγουεϊ ενώ κυκλοφορεί και το δικό της ντοκιμαντέρ στο Netflix. Για να συμβαδίσει με όλες αυτές τις συναρπαστικές εξελίξεις, η Άντερσον κάνει μία στροφή σε μία minimal γκαρνταρόμπα. Έφυγαν οι μίνι φούστες και οι εφαρμοστοί κορσέδες της δεκαετίας του ’90, και την θέση τους δίνουν πλέον σε ασπρομαυρα σύνολα κυρίως φορέματα και χαλαρές γραμμές.

 

 

Για μια εμφάνιση στο Good Morning φόρεσε ένα λευκό φόρεμα με έναν ώμο, που είχε και κάπα, συνδυασμένο άψογα με nude PVC γόβες.

 

Για μια φωτογραφική κλήση στο Σικάγο φόρεσε το κλασικό μαύρο φόρεμα με μεταξωτή εσάρπα και minimal πέδιλα.

Αυτές οι δύο απλές, εντυπωσιακές εμφανίσεις απέχουν πολύ από τις παλιές της επιλογές και φαίνεται πια ότι η Pamela Anderson τα 54 της απλά είναι στα καλύτερα της!

Read More

And More