Rihanna: Ξέχασε να φορέσει παπούτσια και αυτό το «λάθος» της κόστισε 1.100 δολάρια

Δεν μπορούν όλοι να φορέσουν μια αθλητική φόρμα και να κάνουν τους πάντες να γυρίσουν να τους κοιτάξουν. Η Rihanna βέβαια μπορεί και το έχει αποδείξει. Μπορεί να ντυθεί σε βραδινή έξοδο όπως θα ντυνόσουν εσύ Κυριακή πρωί στο σπίτι και να γίνει viral, γεννώντας έτσι μια ακόμα huge τάση στην βιομηχανία της μόδας.

Κάπως έτσι πήγαν τα πράγματα και αυτή τη φορά. Το Σάββατο που μας πέρασε, η founder της Fenty Beauty φωτογραφήθηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, φορώντας ένα αθλητικό co-ord σε λευκή και μπλε απόχρωση, που έφερε την υπογραφή του brand Awake NΥ. Μέχρι εκεί όλα καλά. Το αναπάντεχο στοιχείο του look της ήταν στο κάτω μέρος. Δεν είχε επιλέξει ένα ζευγάρι sneakers όπως θα έκαναν οι περισσότεροι αν φορούσαν έναν τέτοιο σύνολο. Για την Rihanna μιλάμε…

ορούσε ένα statement ζευγάρι παπούτσια, που έμοιαζαν με… κάλτσες. Για την ακρίβεια, ήταν λες και ξέχασε τα παπούτσια… Αλλά φυσικά δεν θα έκανε ποτέ ένα τέτοιο λάθος. Το shoe style με το οποίο ολοκλήρωσε το athleisure look της ήταν πανομοιότυπο με ένα ζευγάρι χουχουλιάρικες, πλεκτές κάλτσες. Ανήκει στον οίκο Bottega Veneta και κοστίζει – κράτα την αναπνοή σου – 1.100 δολάρια. 

Προκειμένου να μην προδώσει εντελώς την πολυτέλεια, η Rihanna κρατούσε μια vintage Christian Dior τσάντα σε μπλε χρώμα, η οποία ερχόταν σε αντιδιαστολή με το καπέλο New York Yankees και σκούρα γυαλιά ηλίου.

Φωτογραφίες: Robert Kamau/GC Images

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164