Selena Gomez: Με το 3D φόρεμά της, επιβεβαιώνει πως το corsage trend δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη

Σε ό,τι αφορά τα fashion trends της σεζόν, υπάρχει ποικιλία. Όλοι μπορούν να βρουν εκείνη την τάση που ταιριάζει τέλεια στο δικό τους στιλ, την τάση που φωνάζει το όνομά τους. Κορυφαίες αυτών είναι το Barbiecore, τα naked dresses, τα ζωηρά βολάν και τα super sexy cut-outs, το balletcore και… το corsage trend. 

Το τελευταίο είχε κλέψει τις εντυπώσεις στα runways των οίκων Prada, Bottega Veneta, Saks Potts για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023, ενώ έχει “περπατήσει” και το κόκκινο χαλί, χάρη στους Phoebe Bridgers, Sophie Turner, Billie Piper και Harry Styles. Ήταν περίπου 2 εβδομάδες πριν, όταν η Nicole Kidman έδωσε το πράσινο φως στην τάση αυτή, επιλέγοντας για formal εμφάνισή της, μια custom made, μαύρη δημιουργία του οίκου Saint Laurent, διακοσμημένη με ένα 3D λουλούδι στο μπούστο, που λίγοι πρόσεξαν, αφού από κάτω το φόρεμα είχε ένα πελώριο cut-out. Το λουλούδι όμως υπήρχε, επιβεβαιώνοντας πως η micro τάση, ονόματι corsage, ακόμα καλά κρατεί. 

Λίγο αργότερα μέσα στο μήνα, η επιβεβαίωση ήρθε και από αλλού. Η Selena Gomez επέλεξε το corsage trend για το glam look των 31ων γενεθλίων της, όπως μαρτυρά ένα post που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Για την περίσταση αυτή, την γενεθλιακή, η λαμπερή σταρ επέλεξε ένα look που είχαμε δει στο SS23 show του οίκου Bottega Veneta.  Σε μια πιο κοντή εκδοχή βέβαια. Το στράπλες, mini φόρεμά της ήταν στολισμένο με τρισδιάστατα, κόκκινα λουλούδια σε διάφορα μεγέθη, που κάλυπταν εντελώς ένα διάφανο μεσοφόρι, που αγκάλιαζε τέλεια την σιλουέτα της.

Η Selena ολοκλήρωσε το look της, με τα lace-up, ψηλοτάκουνα, μαύρα σανδάλια, διακοσμημένα και αυτά στο πίσω μέρος με ένα κατακόκκινο, σατέν, 3D λουλούδι. Πρόκειται για τα τα Satin Flower Sandals No105, που φέρουν την υπογραφή της Magda Butrym. Τα μαλλιά της ήταν τραβηγμένα πίσω σε ένα κομψό updo, ενώ οι ασημένιοι της κρίκοι ήταν το μόνο κόσμημα στην εμφάνισή της. Και ήταν αρκετό!

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να ευχηθούν “χρόνια πολλά” στην pop καλλιτέχνη και ιδρύτρια της Rare Beauty, αφήνοντας comments κάτω από το σχετικό της post στο Instagram. Ανάμεσά τους και η Paris Hilton, η οποία έγραψε: “Χρόνια πολλά όμορφη!😍 Το χθεσινό πάρτυ ήταν τόσο διασκεδαστικό 🥰”.

Και εδώ κάπου έρχομαι εγώ να ρωτήσω: Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα την τάση του corsage, τι ακριβώς περιμένεις; μόνοι σας, τι περιμένετε; Η αγορά είναι γεμάτη από κομμάτια, διακοσμημένα με τρισδιάστατα λουλούδια. Βρες το item που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά και υιοθέτησε το trend, για το οποίο μιλούν όλοι τώρα. Κάν’το όπως η Selena!

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Read More

And More