Super Bowl 2024: Τι φόρεσαν οι celebrities που παρακολούθησαν το φαντασμαγορικό, αθλητικό event

Από χθες το βράδυ το διαδίκτυο έχει γεμίσει με εικόνες από την μεγάλη βραδιά του Super Bowl, που φέτος έγραψε ιστορία δημοτικότητας. Η Taylor Swift, θέλοντας να υποστηρίξει έμπρακτα τον σύντροφό της, Travis Kelce έδωσε το παρών και έστρεψε όλα τα φώτα της δημοσιότητας στην σουίτα που είχε κλείσει ο σύντροφος της για εκείνη και την παρέα της.

Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

 

Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Μαζί πήρε την Ice Spice και την Blake Lively, τους γονείς της, Andrea και Scott Swift, αλλά και την οικογένεια του Kelce, τον αδερφό του Jason, την αδερφή του Kylie και τους γονείς του Ed και Donna Kelce.Για την βραδιά η Taylor φόρεσε ένα κορσέ Dion Lee  και ένα jean Area που έχει embellished cut outs στα πόδια.Η Blake Lively φόρεσε την statement Adidas φόρμα σε κόκκινο χρώμα από την συνεργασία με τον οίκο Balenciaga.

Photo by Michael Reaves/Getty Images

Στις κερκίδες ήταν και ο Justin Bieber με την Hailey Bieber που φόρεσε μία leopard γούνα Saint Laurent και κλασικό τζιν.

 Credit: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neal Farinah (@nealfarinah)

Aλλά και ο Jay Z  ήταν εκεί που διάλεξε ένα Off_white jacket ενώ η  Beyonce έκανε εμφάνιση έκπληξη με chic rodeo look.

Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

 

Credit: Kirby Lee-USA TODAY Sports

Φέτος όσοι βρέθηκαν στο «Allegiant Stadium» στο Λας Βέγκας της Νεβάδα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το show του θρύλου της R&B, Usher. O μουσικός επέλεξε 2 σύνολα ένα sporty style σε μπλε αποχρώσεις με crystal details με την υπογραφή της Off_white και ένα λευκό από τους Dolce & Gabbana.

 REUTERS/Brian Snyder

Mαζί του η Alicia Keys με red custom corset look όλο κεντημένο με κρύσταλλα Dolce & Gabbana.

Read More

And More