Tα πιο εντυπωσιακά νυφικά του 2021

Το 2021 είχε αρκετούς celebrity γάμους και βεβαίως τα νυφικά ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση εφόσον είχαν την υπογραφή μεγάλων οίκων και καταξιωμένων σχεδιαστών. Πάμε να θυμηθούμε μαζί τα πιο εντυπωσιακά νυφικά της χρονιάς που πέρασε.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

4 Σεπτεμβρίου 2021 και η Lily Collins, παντρεύεται τον αγαπημένο της, περιτριγυρισμένη από τη φύση στο Dunton Hot Springs και φορώντας μια μοναδική τουαλέτα Ralph Lauren με ασορτί πέπλο-κουκούλα.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

15 Μαΐου, με φόντο το ονειρεμένο σπίτι της στο Montecito, η Ariana Grande παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Dalton Gomez. Η Vera Wang σχεδίασε το υπέροχο νυφικό, μεταξωτό και με μια κομψή, βαθιά ανοιχτή πλάτη, που η νύφη συνδύασε με πλατφόρμες Giuseppe Zanotti.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Η Paris Hilton και ο Carter Reum παντρεύτηκαν σε ένα glam γάμο με πολλούς καλεσμένους και η Hilton επέλεξε νυφικό Oscar de la Renta με ψηλή λαιμόκοψη και δαντέλα.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Η Gwen Stefani παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Blake Shelton, μέσα σε ένα Vera Wang φόρεμα, το οποίο είχε κεντημένα στο πέπλο τα ονόματα του συζύγου της και των παιδιών της.

Read More

And More