Tα πιο ωραία χριστουγεννιάτικα σύνολα που ανέβασαν οι διάσημες στο Instagram!

Τα Χριστούγεννα έχουν λάμψη και φως, μας φέρνoυν μία όμορφη διάθεση και οι εμφανίσεις μας υπογραμμίζονται από αυτό βάζοντας τα καλά μας ή προσθέτοντας στοιχεία που δεν φοράμε συνήθως όπως παγιέτες, κοσμήματα, όμορφα παπούτσια εντυπωσιακά φορέματα!

Ακόμη και φέτος που όλα είναι διαφορετικά οι γιορτές είναι μία ευκαιρία να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό! Οι διάσημες μας δίνουν το σωστό παράδειγμα, φόρεσαν το πιο όμορφο σύνολο τους ή το πιο άνετο αλλά χαρούμενο και φωτογραφήθηκαν για τις φετινές με το μεγαλύτερο χαμόγελο τους!

Ας δούμε τα πιο ωραία χριστουγεννιάτικα σύνολα που είδαμε στο Instagram!

Η Τατιάνα Στεφανίδου ψηφίζει κλασικό κομψό λευκό και ποζάρει με δώρα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο φορώντας άνετο πουλόβερ και παντελόνι.

Η Ζοζεφιν επιλέγει casual ύφος και συνδυάζει τις αγαπημένες της φόρεμα με άνετο χαλαρό πλεκτό και γούνινες μπότες μέσα στο σπίτι για τις γιορτές.

Η Ελένη Φουρέιρα ψηφίζει καρό αλλά σε κίτρινη απόχρωση και φοράει παντελόνι σε αυτό το στιλ με άνετο hoodie.

Η Μαίρη Συνατσάκη χαλαρώνει με floral παντελόνι και κόκκινο πουλόβερ μέσα στο σπίτι της και δίπλα στο όμορφο δέντρο της.

 

Πράσινε φόρμες με cute σχέδιο και αθλητικά με πολλά χρώματα επιλέγει η πάντα εντυπωσιακή Τάμτα.

Πιτζάμες για την μέλλουσα μαμά Χριστίνα Μπόμπα αλλά στο ύφος των ημερών με χριστουγεννιάτικό print.

Λαμπερό sequin φόρεμα σε μπλε απόχρωση που την κολακεύει επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη για την φωτογραφία της δίπλα στο δέντρο.

Βlazer και φούστα με φτερά στο κάτω μέρος φόρεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίπλα στο δέντρο και είναι πολύ εντυπωσιακή.

Χαλαρή αλλά στιλάτη η Chiara Ferragni επιλέγει ζεστή ζακέτα με ωραία σχέδια και skinny παντελόνι για αυτά τα Χριστούγεννα.

 

 

Read More

And More