Tα πιο στιλάτα σύνολα που ανέβασαν οι διάσημες στο Instagram αυτή την εβδομάδα

Κάθε εβδομάδα μέσα από αυτή την στήλη κάνουμε απολαυστικό ρεπορτάζ με όμορφα σύνολα και όμορφες εικόνες που βλέπουμε στο Instagram. Oι διάσημες μας εντυπωσιάζουν με τις επιλογές του και εμείς μέσα από αυτές παίρνουμε styling tips και για τις δικές μας. Που πήγαν τι φόρεσαν πως το συνδύασαν; Aς δούμε μαζί μερικά από τα πιο στιλάτα outfits!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας δείχνει πως να συνδυάσουμε τώρα την zip culotte μας και φοράει ζιβάγκο και μπότες σε εάν stylish look.

Η Alexa Chung λατρεύει τα vintage κομμάτια και επιλεγεί κοτλέ μινι φούστα που φοράει με πουλόβερ και floral πουκάμισο σε μία cute εμφάνιση.

Η Kim Kardashian λατρεύει τους κορσέδες και της πάνε πολύ. Εδώ με καφέ δερμάτινο bustier που δίνει shape και στιλ στο look της.

Η Χριστίνα Μπόμπα λατρεύει το casual στιλ και φοράει φόρμες για τις χαλαρές της βόλτες αλλά προσθέτει ένα πράσινο σκουφάκι και κάνει την διαφορά.

Η Έλενα Xριστοπούλου με μεταξωτό floral σύνολο  Deux Hommes κλέβει τις εντυπώσεις και ας χαρίζει μία πολύ στιλάτη εικόνα.

Η Rosie Huntingnton φοράει τις φόρμες της με τον καλύτερο τρόπο: σκουφάκι και sneakers!

Tα αρβιλάκαι είναι η καλύτερη λύση για τώρα και η Kατερίνα Καινούργιου φαίνεται να το ξέρει καλά.

Ζακέτες για όλη την ώρα και η Chiara Ferragni αντικαθιστά το πουλόβερ της με μία colro ζακέτα σε ένα στιλάτο  every day look.

Η Demy φωτογραφίζεται με preppy look και είναι τέλεια με πλεκτό top και tennis skirt, μας αρέσει πολύ.

H Jennifer Lopez επιλέγει total Chanel σύνολο για την ορκωμοσία Biden και κάνει μία statemen εμφάνιση που μας αρέσει πολύ.

 

Read More

And More