Tα πιο στιλάτα σύνολα που ανέβασαν οι διάσημες στο Instagram αυτήν την εβδομάδα

Κάθε ΣΚ κάνουμε την καθιερωμένη μας βόλτα στο Instagram των celebrities και βλέπουμε ωραίες εικόνες αλλά παίρνουμε και styling tips από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της showbiz. Που πήγαν, τι φόρεσαν πως το συνδύασαν και πολλά ακόμη style info σε ένα αφιέρωμα που θα σου αρέσει πολύ!

Τotal μπεζ για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που συνδυάζει wrap πουκάμισο και ψηλόμεσο παντελόνι στο χρώμα που τώρα λατρεύουμε να φοράμε.

Leopard με έντονο πράσινο τολμά η Kylie Minogue και μας δίνει ιδέα για ανοιξιάτικο σύνολο με το πιο κλασικό animal print.

Γυμναστική με στιλ κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που διαλέγει μία berry απόχρωση για το sport look της και μας αρέσει πολύ.

Όγκο στα μανίκια επιλέγει η Δούκισα Νομικού και το συνδυάζει με τζιν κάνοντας ένα ανοιξιάτικο outfit που αξίζει να το αντιγράψεις και εσύ.

Ηome look για την εγκυμονούσα Χριστίνα Μπόμπα αλλά σε γαλάζια απόχρωση για να σπάσει την μονοτονία της γκρι φόρμας.

Το black & white μένει ψηλά στα στιλάτα σύνολα μας ακόμη και την Άνοιξη και η Ιωάννα Μαλέσκου το φοράει με τον καλύτερο τρόπο.

80s prints επιλέγει η Τάμτα που ξέρει να τολμάει και να δίνει στα σύνολα της vintage cool αέρα.

Floral φόρεμα διαλέγει η Κατερίνα Καινούργιου δίνοντας στην εμφάνιση της την πιο ανοιξιάτικη αίσθηση. Εσύ πότε θα βάλεις το πρώτο σου floral για φέτος;

Μπεζ χρώμα και western booties φοράει η Βίκυ Καγιά και μας δείχνει δύο μεγάλες τάσεις για την άνοιξη που τις φοράς μαζί ή και χώρια για στιλ αυτή την σεζόν.

Το λευκό παντελόνι είναι το κομμάτι που αγαπάμε από τώρα μέχρι το φθινόπωρο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή το συνδύασε τέλεια με printed top κάνοντας ένα τέλειο look!

 

 

 

 

Read More

And More