Tα πιο στιλάτα σύνολα που ανέβασαν οι διάσημες στο Instagram αυτήν την εβδομάδα

Κάθε ΣΚ κάνουμε την καθιερωμένη μας βόλτα στο Instagram των διάσημων και βλέπουμε ωραίες εικόνες, ενώ παίρνουμε και styling tips από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της showbiz. Τί φόρεσαν, πως το συνδύασαν; Ένα ακόμη απολαυστικό αφιέρωμα ξεκινάει. Χαλάρωσε στον καναπέ σου και δες τα πιο στιλάτα σύνολα που ανέβασαν οι διάσημες αυτήν την εβδομάδα.

Η Kim Kardashian και η Κendall Jenner φωτογραφίζονται για τα νέα αρώματα που λανσάρουν και επιλέγουν leather bustier που δίνει στην ατμόσφαιρα μία πολύ sexy chic αίσθηση.

 

 

H Heidi Klum με fun style, κάνει την εμφάνισή της σε βραβεία και επιλέγει Dolce & Cabbana σύνολο που τραβάει τα βλέμματα!

Η Alexa Chung λατρεύει το French style και φοράει μπερέ για τις bad hair days.

Ένας πολύ ωραίος συνδυασμός, κίτρινο με χακί, από την Ζέτα Μακρυπούλια σε πλεκτό σύνολο που μας αρέσει πολύ.

Ανοιξιάτικο σύνολο από την Δούκισσα Νομικού με off shoulder top, ψηλόμεσο τζιν και lace up φούξια γόβες. Είναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη.

Τα floral top τώρα θα ανανεώσουν τα τζιν σου και τα λευκά σου παντελόνια. Δες πως το έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και copy the look.

Tα pastel χρώματα στα κουστούμια είναι τάση και η Ιωάννα Μαλέσκου διάλεξε μια άψογη ροζ απόχρωση που της πάει πάρα πολύ.

Πλεκτό look σε υπέροχη neutral απόχρωση από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

 

Sequin blazer φορεμένο σαν φόρεμα επιλέγει η Dua Lipa και απογειώνει το pop style της.

Chic tweed μαύρο σύνολο από τη Κατερίνα Καινούριου σε μία εμφάνιση που ξεχώρισε αυτήν την εβδομάδα.

Read More

And More