Tα πιο στιλάτα σύνολα που ανέβασαν οι διάσημες στο Instagram αυτήν την εβδομάδα

Μας αρέσει να χαζεύουμε τις διάσημες στο Instagram, να βλέπουμε τι φοράνε και πως το συνδύασαν και ειδικά το ΣΚ που είμαστε πιο χαλαρές είναι η καλύτερη μας! Μέσα από το στιλ των celebrities παίρνουμε και ιδέες για τα φθινοπωρινά μας look που σίγουρα μας απασχολούν αυτήν την περίοδο.

Αυτή η στήλη θα γίνει η αγαπημένη σου όχι μόνο για τις ωραίες εικόνες που βλέπεις αλλά και για τα styling tips που σου δίνουν οι διάσημες!

@stam_tsimtsili

Mια τέλεια πρόταση από την Σταματίνα που συνδύασε ένα πράσινο παντελόνι με ίδιο χρώμα πουκάμισο αλλά σε πιο ανοιχτή απόχρωση, δημιουργώντας ένα one tone σύνολο που μας αρέσει πολύ. Τα nude παπούτσια είναι η σωστή επιλογή για αυτό το σύνολο.

@genevievevv

Δερμάτινo σύνολο για την Genevieve. Φόρεσε ένα δερμάτινο σακάκι με ίδιο παντελόνι αλλά τα συνδυάζει με sneakers για ακόμη πιο cool ύφος!

@vickykaya_

Εντυπωσιακό φόρεμα της Βίκυς από τον οίκο Emilio Pucci που συνδυάζει χρώμα και sequin στοιχεία δίνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μας αρέσουν πάρα πολύ τα παπούτσια της που έχουν rerto ύφος και απογειώνουν το look.

@oliviapalermo

statement μανίκια είναι πάντα μία λεπτομέρεια που απογειώνουν τα πουκάμισα και η Olivia Palermo το ξέρει καλά. Δοκίμασε ένα τέτοιο πουκάμισο με το κλασικό σου μαύρο παντελόνι και θα δεις ένα νέο σύνολο με μία μόνο κίνηση.

@mairiboo

Pastel queen! Η Μαίρη Συνατσάκη φωτογραφίζεται και επιλέγει τέλεια pastel σύνολα εδώ σε ροζ αποχρώσεις θυμίζοντάς μας με τον καλύτερο τρόπο πως τα χρώματα είναι must have στα φθινοπωρινά μας σύνολα.

@haileybieber

Μatrix look! Η Hailey Bieber συνδυάζει άψογα maxi croco παλτό με ψηλόμεσο παντελόνι και crop top σε total black σύνολο και μας θυμίζει ότι φέτος τα edgy κομμάτια σε πανωφόρια είναι must have.

@emrata

H Emily Ratajkowski μόλις λάνσαρε την νέα της συλλογή Emrata x Nasty Gal συλλογή και ποζάρει η ίδια με τα πιο στιλάτα κομμάτια της collection. Ειδικά τα φορέματα που αφήνουν το καλλίγραμμο σώμα της να φανεί μας τράβηξαν το ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον έχουν τα χρώματα που είναι πολύ έντονα και μας φτιάχνουν τη διάθεση.

@ilianapapageorgiou

Wrap δερμάτινο φόρεμα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που συνδυάζει με εντυπωσιακά μποτάκια και μας χαρίζει ένα από τα πιο ωραία look της εβδομάδας. Φέτος το δέρμα έχει πολλές εκδοχές, βρες και εσύ το κομμάτι που θα κάνει update την δική σου γκαρνταρόμπα.

@elena_hristopoulou

Τotal καφέ σύνολο, ολόσωμη φόρμα με suede μπότες! Μία τέλεια φθινοπωρινή πρόταση από την Έλενα Χριστοπούλου. Το καφέ φέτος είναι μεγάλη τάση και πρέπει να το ανακαλύψεις!

@chiaraferragni

Η Chiara Ferragni σου δίνει μία πρόταση για night out εμφάνιση αν είσαι στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης σου. Φόρεσε ένα πλεκτό one shoudler φόρεμα σε λευκό χρώμα και το συνδύασε με zebra print καλσόν. Απλά τέλειο.

Read More

And More