Tα πιο στιλάτα σύνολα που ανέβασαν οι διάσημες στο Instagram αυτήν την εβδομάδα

Το στιλ που έχουν οι διάσημες πολλές φορές μας εμπνέει και μας δίνει ιδέες για εμφανίσεις. Παρακολουθώντας το instagram τους βλέπουμε ωραίες εικόνες, ενώ πάντα υπάρχει και ένα styling tip που μπορούμε να κλέψουμε και να προσαρμόσουμε στο δικό μας στιλ.

Μέσα από αυτήn την στήλη κάθε ΣΚ κάνουμε μαζί μία βόλτα και χαζεύουμε που πήγαν, τι φόρεσαν, πως το συνδύασαν και τελικά τι πόσταραν οι celebrities. Mία χαλαρή βόλτα που ταιριάζει στο mood του Σαββατοκύριακου και γιατί όχι και νέα style class για τα φθινοπωρινά σου σύνολα!

Enjoy…

@ilianapapageorgiou

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνδύασε άψογα μία zip culotte με μπότες που έχουν croco δέρμα και πλατφόρμα, κάνοντας ένα 70s look να δείχνει απόλυτα σημερινό και στιλάτο.

@alexachung

Η αγαπημένη μας Alexa Chung φοράει ένα υπέροχο βελούδινο φόρεμα με volume μανίκια, ενώ δεν προσθέτει καθόλου αξεσουάρ αφήνοντας το τέλειο κραγιόν της να κλέψει την παράσταση.

@jlo

Η Jennifer Lopez σε μία απόλυτα 90s εμφάνιση με το grunge jean, μποτάκια και ζακέτα που δίνει το τέλειο twist, μας δίνει πρόταση για τις φθινοπωρινές μας βόλτες αρκεί να αλλάξουμε το sexy top με ένα κλασικό φανελάκι.

@fayskorda

Ιδέα για το look του Σαββατοκύριακου από την Φαίη Σκορδά που σετάρει τέλεια χακί cargo παντελόνι με μπεζ top και snake print μποτάκια, δίνοντας μας τέλεια έμπνευση.

@tatistefanidou

Η Τατιάνα Στεφανίδου επιλέγει ένα urban chic σύνολο για τη βόλτα της στο κέντρο και συνδυάζει δερμάτινη zip culotte με αέρινο πουκάμισο, ένα άψογο σύνολο και για το γραφείο.

@mariabakodimou

Η Mαρία Μπακοδήμου συνδυάζει ένα ψηλόμεσο wide leg παντελόνι με μεταξωτό πουκάμισο και δημιουργεί ένα σοφιστικέ σύνολο που μας αρέσει πολύ!

@haileybieber

H Ηailey Bieber επαναφέρει το μαύρο δερμάτινο φόρεμα με τον καλύτερο τρόπο και φοράει ένα με open back γραμμή, δίνοντας στο sexy μία νέα εκδοχή.

@genevievevv

Η Genevieve λατρεύει τα animal prints και εδώ επιλέγει κόκκινο zebra print φόρεμα με leather belt, κάνοντας μία πρόταση για εμφάνιση που δεν περνάει απαρατήρητη.

@chiaraferragni

Οι καφέ αποχρώσεις είναι ό,τι καλύτερο για το φθινόπωρο και η Chiara Ferragni τις λατρεύει! Εδώ με total look, παλτό, παντελόνι και πουλόβερ, απολαμβάνει την βόλτα της και εσύ μπορείς να πάρεις ιδέες για καφέ σύνολα μέσα στην πόλη.

@oliviaculpo

Η Olivia Culpo με σύνολο που μας αρέσει πολύ. Συνδύασε το λευκό της τζιν με suede μπότες σε απόχρωση της άμμου και πουλόβερ με χοντρή πλέξη και statement μανίκια.

Read More

And More