Tα πιο στιλάτα σύνολα που ανέβασαν οι διάσημες στο Instagram αυτήν την εβδομάδα

Βρισκόμαστε σε καραντίνα για δεύτερη φορά, με τις περισσότερες από εμάς να μένουμε σπίτι, ενώ πολλές ακόμη χώρες στην Ευρώπη ακολουθούν σιγά σιγά αυτό το βήμα για να μπορέσουμε να νικήσουμε τον Covid.

 To Instagram είναι ένα παράθυρο στον έξω κόσμο, για να μαθαίνουμε τι συμβαίνει και αλλού αλλά και για να παρακολουθούμε ό,τι μας ενδιαφέρει σε επίπεδο μόδας και αισθητικής. Ζητούμενο μας είναι να μπορέσουμε γρήγορα να επανέλθουμε, αλλά όσο είμαστε σε lockdown θέλουμε να βλέπουμε ωραίες εικόνες για να μας ανεβαίνει η διάθεση και γιατί όχι να παίρνουμε και ιδέες για την μετά… καραντίνα ντουλάπα μας!

Σήμερα θα κάνουμε μία απολαυστική βόλτα λοιπόν, στο Instagram των διάσημων που ξεχωρίζουμε για το στιλ τους και μαζί θα δούμε ωραία σύνολα καθώς και styling tips!

@carolinedemaigret

To αγαπημένο μας τζιν με ένα ωραίο jacket μπορεί να αλλάξει εντελώς ύφος. Εδώ παίρνουμε μαθήματα γαλλικής κομψότητας από την μούσα της Chanel: Caroline De Maigret η οποία  με το suede jacket που επέλεξε, απογειώνει το denim σύνολο, ενώ τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια ολοκληρώνουν τέλεια αυτό το look.

@stam_tsimtsili

H Σταματίνα Τσιμτσιλή φοράει το φόρεμα με prints που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας, με τον καλύτερο τρόπο, τώρα το φθινόπωρο, συνδυάζοντάς το με ένα ζευγάρι suede μπότες που το απογειώνουν.

@chiaraferragni

H Chiara Ferragni… ψηφίζει κουστούμι και μάλιστα σε μπεζ χρώμα για σοφιστικέ εμφάνιση που μας αρέσει πολύ. Παρόλο που διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, το σακάκι που έχει το κουστούμι αυτό, κολακεύει τέλεια τη σιλουέτα της.

@bellahadid

To διάσημο μοντέλο Βella Hadid ποζάρει για την συλλογή του Michael Kors και μας θυμίζει, ότι οι λάμψεις έχουν πρωταρχικό ρόλο στα εορταστικά μας σύνολα. Φόρεμα με metallic λεπτομέρειες και ασημμένια αξεσουάρ, μας βάζουν εύκολα σε γιορτινό κλίμα.

@ilianapapageorgiou

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε ένα σετ με λαχούρια και συνδύασε το cute σύνολό της με μπότες μέχρι το γόνατο και φαρδιά δερμάτινη ζώνη, δίνοντας του το fashion twist που χρειάζεται.

@chrismbo

Eδώ η Xριστίνα Μπόμπα φοράει το απόλυτο σύνολο για την καραντίνα: φόρμες, καμπαρντίνα, καπέλο και sneakers. Κομμάτια που όλες έχουμε και τώρα θα χαρούμε με το παραπάνω.

@dualipa

H διάσημη τραγουδίστρια Dua Lipa ανέβασε μία φωτογραφία από ένα ταξίδι της στην Ιαπωνία και μας δείχνει το δικό της τρόπο για να φορέσει ένα κουστούμι. Επιλέγει ένα σε oversized γραμμή και το συνδυάζει με logo crop top.

@dorettapapadimitriou_official

H Ντορέττα Παπαδημητρίου μένει σπίτι και απολαυμβάνει την οικογενειακή ζωή, φορώντας pastel πουλόβερ και το αγαπημένο της τζιν. Το χρώμα στα ρούχα όσο μένουμε μέσα, μας ανεβάζει τη διάθεση και είναι μία πρόταση.

@oliviapalermo

H Olivia Palermo παραδίδει μαθήματα χρωματικών συνδυασμών με αυτό της σύνολο, συνδυάζοντας άψογα γήινες αποχρώσεις με πιο έντονες σε ένα στιλάτο σοφιστικέ αποτέλεσμα.

Η Tάμτα βάζει χρώμα στη ζωή της και μάλιστα κίτρινο μέσα στον χειμώνα, σε ένα denim σύνολο που μας αρέσει πολύ. Η Τάμτα συνδύασε το look της με γυαλιά ηλίου σε ίδιο χρώμα και λευκό ζιβάγκο.

Read More

And More