Tα πιο στιλάτα σύνολα που ανέβασαν οι διάσημες στο Instagram αυτήν την εβδομάδα!

Μένουμε σπίτι και μένουμε ασφαλείς! Το Instagram μας ενώνει, μας ψυχαγωγεί, μας δίνει ωραίες εικόνες για να χαλαρώνουμε και να εμπνευστούμε για τις εμφανίσεις που θα κάνουμε σε λίγο καιρό ξανά! Οι διάσημες ανεβάζουν φωτογραφίες και εμείς παίρνουμε styling tips από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες. Πάμε να δούμε μαζί τι ανέβασαν αυτήν την εβδομάδα και να απολαύσουμε υπέροχα σύνολα!

 

@ilianapapageorgiou

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνδυάζει στιλάτα ένα πράσινο πουλόβερ με leopard καπέλο και δημιουργεί ένα πολύ κομψό και ρετρό σύνολο που απογειώνεται με τα δερμάτινα της γάντια.

 

@fayskorda

H Φαίη Σκορδά συνδυάζει ένα υπέροχο pied de poule ταγέρ με δερμάτινες μπότες και συνδυάζει άψογα το vintage style με το σημερινό!

 

@stam_tsimtsili

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φοράει χρυσά κοσμήματα και αναδεικνύει με τον πιο κομψό τρόπο τα φθινοπωρινά χρώματα που έχει η μπλούζα της.

 

@irinashayk

H πανέμορφη Ιrina Shayk επιλέγει φίνο πλεκτό για το σπίτι και το συνδυάζει με ανδρικό άνετο παντελόνι. Ιδέα για lockdwon look.

 

@zeta_makripoulia_official

Total λευκό για την Ζέτα Μακρυπούλια, που συνδύασε άψογα λευκό πουλόβερ με zip culotte και λευκές μπότες σε μία εμφάνιση για πολλά like.

 

@athinao1konomakou

Η Αθηνά Οικονομάκου φοράει το μίνι floral φόρεμα της μέσα από το πουλόβερ της με παντελόνι και δημιουργεί ένα στιλάτο layering!

 

@chrismbo

Red alert για την Xριστίνα Μπόμπα που επιλέγει κόκκινο χρώμα και σπάει την μονοτονία της καραντίνας με τον πιο δυναμικό τρόπο!

 

@foureira

H Ελένη Φουρέιρα φοράει της αγαπημένες μας φόρμες και το baseball καπέλο που δίνει update στο home look και ποζάρει με τον δικό της sexy τρόπο!

 

@dorettapapadimitriou_official

Xρώμα στην καραντίνα προτείνει η Nτορέττα Παπαδημητρίου που συνδυάζει έντονα χρώματα σε φόρμα και ζεστό πουλόβερ.

 

@haileybieber

Tέλειο styling από την Hailey Bieber που φοράει πουλόβερ – φόρεμα με loafers, καλτσάκια ενώ κρατάει την super τάση σε τσάντα!

Read More

And More