Taylor Swift: Στην πρεμιέρα της ταινίας της με εκθαμβωτική δημιουργία Oscar de la Renta

Η συναυλιακή ταινία “The Eras Tour Concert Film”  που θα έχει θέμα την επιτυχημένη περιοδεία που έκανε η Taylor Swift τον τελευταίο χρόνο, θα βγει στις αμερικάνικες  αίθουσες την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου. Χθες λοιπόν έγινε η επίσημη Πρεμιέρα με την Swift να δίνει το παρών στο κόκκινο χαλί.

REUTERS/Mario Anzuoni

Η προπώληση για την συγκεκριμένη ταινία είναι τεράστια και πολλοί μιλάνε για άνοιγμα στις αίθουσες ανάλογο της Barbie! Η Taylor Swift για την λαμπερή Πρεμιέρα ήθελε να είναι εκθαμβωτική και τα κατάφερε!

REUTERS/Mario Anzuon

 

REUTERS/Mario Anzuoni

Επέλεξε μία blue gown του σχεδιαστή Oscar de la Renta με flower details αξίας… 12.000 δολαρίων. Η Taylor Swift ήταν η επίτομη της κομψότητας με την υπέροχη αυτή δημιουργία, που είχε open back σχέδιο και strapless γραμμή, ενώ την συνδύασε με ίδιο χρώμα πέδιλα και pearl necklace. Το στιλ της έφερνε στο μυαλό Old Hollywood star από την δεκαετία του ’50!

REUTERS/Mario Anzuoni

 

REUTERS/Mario Anzuoni

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

    Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε στο Λος Άντζελες και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Beyonce που εμφανίστηκε με custom δημιουργία LaQuan Smith που είχε sculpture top κλέβοντας τις εντυπώσεις!

Κεντρική φωτογραφία Reuters

 

 

Read More

And More