Tι φόρεσαν οι Jennifer Lopez και η Lady Gaga στην ορκομωσία του John Baiden

Σήμερα είναι η τελετή ορκωμοσία του John Baiden και όλα είναι έτοιμα με δρακόντεια μέτρα και πολύ λίγους καλεσμένους, μόνο 200 άτομα. Τους πολίτες υποκαθιστούν 191.500 αμερικανικές σημαίες, συμβολίζοντας τον αμερικανικό λαό και την μη φυσική του παρουσία στην ιστορική αυτή στιγμή. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν θα παρακολουθήσουν την ορκωμοσία ζωντανά εκατομμύρια Αμερικανοί και όχι μόνο. Παρουσιαστής της τελετής είναι ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς ενώ θα τραγουδήσουν ζωντανά οι Jennifer Lopez και η Lady Gaga.

Και οι δύο βρίσκονται από νωρίς εκεί με υπέροκομψα σύνολα που αρμόζουν στην περίσταση. Η Jlo επέλεξε ένα total Chanel σύνολο με παλτό και παντελόνι pied de poule συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο και pearl ζώνη του οίκου.

Η Lady Gaga φόρεσε ένα total white σύνολο Givnechy με κάπα και ήταν πολύ εντυπωσιακή και πολύ διαφορετική σε σχέση με τις εμφανίσεις της αλλά μας άρεσε πολύ.

Αργότερα για την perfomance τους οι δύο showoman άλλαξαν και φόρεσαν εντυπωσιακά σύνολα.

Η Lady Gaga επέλεξε μία εντυπωσιακή couture δημιουργία του οίκου Schiaparelli με εντυπωσιακή κόκκινη φούστα και επιβλητικό κόσμημα σε σχέδιο πουλιού.

Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε με total white Chanel σύνολο, tweed παλτό, ruffle πουκάμισο και sequin παντελόνι που συνδύασε με εντυπωσιακά κοσμήματα όλα με την υπογραφή του γαλλικού οίκου.

Read More

And More