Timothee Chalamet – Kylie Jenner: Με ασορτί μαύρα γυαλιά ηλίου στο US Open

Οι φήμες εδώ και μήνες φουντώνουν για τη σχέση της Kylie Jenner και του Timothée Chalamet. Το πρώτο μεγάλο outing του ζευγαριού έγινε στην συναυλία της Beyoncé στο Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα, όπου ο  27χρονος Chalamet και η Jenner επιβεβαίωσαν το ειδύλλιό τους με μια αγκαλιά και ένα φιλί.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Στη συνέχεια, παρευρέθηκαν σε ένα δείπνο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης με αφορμή μία νέα  συνεργασία του κοινού τους φίλου Ackermann και χθες είχαμε και την τρίτη μεγάλη επιβεβαίωση.

Getty Images Photo by Gotham/GC Images

Το ζευγάρι παρακολούθησε το US Open στη Νέα Υόρκη και  έδειχναν πολύ άνετοι και ερωτευμένοι! Είχαν και οι 2 casual στιλ με τζιν και t-shirt η Kylie ενώ ο Chalamet επέλεξε ένα φούτερ με κουκούλα και το τέλειο ήταν ότι φόρεσαν matching μαύρα γυαλιά ηλίου. Σχέδια που θύμιζαν την  δεκαετία του ’90: Jenner με ένα ζευγάρι γυαλιά της Bottega Veneta και ο Chalamet με Celine!

Photo by Dylan Travis/ABACAPRESS.COM. AbacaPress / SplashNews.com

 

Τα ζευγάρια που ντύνονται με ίδιο τρόπο  δεν είναι καινούργιο φαινόμενο. Ίσως αυτη η  κίνηση χθες με τα ίδαι γυαλιά να είναι το  done thing για αυτό το νέο ζευγάρι που θέλει να τονίσει έμεσσα  την  νέα του αφού στην Ο Chalamet και η Jenner δεν έχουν στην επιβεβαιώσει επίσημα τίποτα.

Kεντρική φωτογραφία:  Getty Images by Gotham/GC Images

 

 

Read More

And More