Timothee Chalamet: Το iconic βελούδινο κοστούμι του έχει φορεθεί ξανά στα 90s – Ποια celebrity το είχε επιλέξει πρώτη;

Ο Timothée Chalamet είναι από τους νέους ηθοποιούς που εκτός από το ταλέντο του μας απασχολεί πολύ και για το το στιλ του.Έχει ήδη κάνει μερικές unigue red carpet εμφανίσεις με αποκορύφωμα την εμφάνιση το 2022 στην Βενετία με open back look δια χειρός του φίλου του σχεδιαστή Haider Ackermann.

Reuters

Τώρα έρχεται ξανά να γίνει viral με μία ακόμη επιλογή του που αξίζει να δεις. Ο Timothée Chalamet εμφανίστηκε στην επίσημη πρεμιέρα της νέας του ταινίας, Wonka, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο με ένα γνώριμο outfit για τους fashionistas.

REUTERS/Maja Smiejkowska

 

REUTERS/Maja Smiejkowska

O ηθοποιός επέλεξε ένα  βελούδινο κοστούμι σε magenta απόχρωση από τη γυναικεία συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 του Tom Ford, που συνδύασε με ένα custom-made κολιέ από τον οίκο Cartier. Ωστόσο αυτό το κουστούμι δεν το βλέπουμε πρώτη φορά.

Photo by Kevin Mazur Archive/WireImage

Η Gwyneth Paltrow το 1996, όταν εμφανίστηκε στα βραβεία VMAs με ένα παρόμοιο κουστούμι Τom Ford που τότε σχεδίαζε για τον οίκο Gucci.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOM FORD (@tomford)

Στην φετινή συλλογή λοιπόν είδαμε ξανά στο catwalk το βελούδινο αυτό σακάκι αλλά συνδυασμένο με σορτσάκι αυτή την φορά, σε μία collection που ήταν αφιερωμένη στα σχέδια του Tom Ford που έγραψαν ιστορία όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι αυτό το signature βελούδινο κομμάτι δεν θα έλειπε.

 REUTERS/Maja Smiejkowska

Πάντως ο Timothee Chalamet αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πόσο αγαπά την μόδα!

Κεντρική φωτογραφία Reuters

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164