Victoria Beckham: Συνεργάζεται με την Mango σε μια capsule collection που θα κυκλοφορήσει πιο σύντομα από όσο νομίζεις!

Η Mango κατά καιρούς έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας, όπως είναι οι Simon Miller, Camille Charrière και Pernille Teisbaek. Το να πέσει όμως ένα τέτοιο όνομα στο τραπέζι – και όχι απλά να πέσει στο τραπέζι σαν ιδέα, αλλά να γίνει και πραγματικότητα – δεν το περιμέναμε ποτέ. Ο λόγος για την Victoria Beckham, η οποία με αφορμή τα γενέθλια της Mango, που κλείνει φέτος 40 χρόνια από την δημιουργία της, ένωσε τις δυνάμεις της με το διάσημο, ισπανικό high end brand, με σκοπό να λανσάρουν μαζί μια προσιτή capsule συλλογή, η οποία – hold your breathe – πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου 2024. Ναι, ναι σε 2 εβδομάδες ακριβώς από τώρα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MANGO (@mango)

«Ως ένα τέλειο μείγμα κλασικής βρετανικής πολυτέλειας, του άψογου στιλ της Victoria Beckham και του σύγχρονου σχεδιασμού της Mango, αυτή η συνεργασία έρχεται σε μια εμβληματική στιγμή για την ιστορία της Mango και τιμά τις κοινές αξίες των δύο brands για το στιλ, την ποιότητα και τη θηλυκότητα. Πρόκειται για μια συλλογή όπου οι αποδομημένες σιλουέτες συνδυάζονται με υλικά υψηλής ποιότητας, αναβαθμίζοντας τα παραδοσιακά βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μέσα από μια νέα και σύγχρονη ματιά», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για την capsule collection Victoria Beckham x Mango; Λίγα πράγματα! Η συλλογή θα αποτελείται από θηλυκά φορέματα, tailored κομμάτια και ευέλικτα πλεκτά, όλα όσα δηλαδή μονοπωλούν πάντα το ενδιαφέρον μας στις συλλογές του οίκου Victoria Beckham, ενώ δεν θα λείπουν τα παπούτσια, τα αξεσουάρ και οι τσάντες .

Μιλώντας στο WWD, η Beckham αναφέρει ότι πηγή έμπνευσή της γι’ αυτή τη συλλογή ήταν ο χαρακτήρας της Jane Birkin, η «Penelope», από την ταινία «La Piscine» του 1969, ενώ γι’ αυτή επέστρεψε σε μια χώρα στην οποία έζησε πριν από 20 χρόνια, όταν ο σύζυγός της, David Beckham, έπαιζε στην Real Madrid.

Read More

And More