Site icon TLIFE

Xρυσές Σφαίρες 2023: Το φόρεμα της Margot Robbie χρειάστηκε πάνω από 750 ώρες για να δημιουργηθεί

Η Margot Robbie είναι ambassador της Chanel και όλα αυτά τα χρόνια στις επίσημες εμφανίσεις της συνήθως φοράει δημιουργίες του οίκου! Έτσι και χθες στο red carpet των Golden Globes εμφανίστηκε με ένα couture φόρεμα του οίκου.

Φωτογραφίες-Reuters

 

Το υπέροχο ροζ κρυστάλλινο φόρεμα της Robbie σε Old Hollywood στιλ ήταν τέλεια επιλογή διότι ταιριάζει πολύ στο ρόλο που υποδύεται η Robbie και για τον οποίο είναι υποψήφια για Όσκαρ στην ταινία: Babylon. To σχέδιο που είχε το φόρεμα της Chanel στο κάτω μέρος θυμίζει πολύ τα flapper φορέματα από το σκηνικό της ταινίας που διαδραματίζεται στην  δεκαετία του 1920. Να σημειώσουμε εδώ ότι το φόρεμα χρειάστηκε πάνω από 750 ώρες δουλειάς από τους ειδικευμένους τεχνίτες της Chanel για να πάρει την τελική του μορφή.

Splash/Ideal Images

Το φόρεμα από ροζ δαντέλα chantilly, μεταξωτό τούλι με μοτίβο chevron, διακοσμημένο με πούλιες, χάντρες και τσιμπήματα από φτερά έγινε custom στηριγμένο σε ένα σχέδιο της Couture συλλογής του οίκου!

Η στιλίστρια της Robbie δήλωσε ότι οι συζητήσεις για την χθεσινή εμφάνιση της ηθοποιού, είχαν ξεκινήσει απο το Φθινόπωρο. Η Robbie ολοκλήρωσε το σύνολο της με σκουλαρίκια από λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια, καρφίτσα και δαχτυλίδι όλα από τη  jewelry συλλογή της Chanel.

© 2024 tlife.gr