Zendaya: Στο κόκκινο χαλί με κορσέ και τζιν…Υψηλής Ραπτικής!

Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει η Zendaya; Μία μέρα μετά το εντυπωσιακό red carpet outfit με Cavalli dress όλο κρόσσια έχουμε άλλη μία θεαματική της εμφάνιση αυτή την φορά με…τζιν!

 

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

 

Photo by Monica Schipper/Getty Images

Ναι, η ηθοποιός έκανε την τολμηρή επιλογή να φορέσει τζιν στο κόκκινο χαλί. Αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για τζιν υψηλής ραπτικής – πιο συγκεκριμένα από την επίδειξη πασαρέλας του Jean Paul Gaultier για την άνοιξη του 2020. Η Zendaya συνδύασε το φαρδύ τζιν της με έναν κορσέ  και ένα πολύ μεγάλο ασημένιο τσόκερ που είχε κάτι από την ατμόσφαιρα της ταινίας Dune που πρωταγωνιστεί.

Photo by Peter White/Getty Images

Αυτό το runway look  είναι από την τελευταία Couture συλλογή του  Jean Paul Gaultier για το brand που παρουσιάστηκε το 2020 σε ένα φαντασμαγορικό show με το οποίο ο Gaultier αποχαιρέτησε το brand και από τότε ένα διαφορετικός  σχεδιαστής κάθε φορά αναλαμβάνει την Haute Couture συλλογή! Προσφατα είδαμε την υπέροχη collection της Simone Rohca!

Τα συνεχόμενα red capret look για κάποιον άλλον θα ήταν ζήτημα όμως η Zendaya εδώ και ένα μήνα προμοτάρει την ταινία της και καταφέρνει με κάθε Πρεμιέρα να μας εντυπωσιάζει. Τώρα περιμένουμε τι θα βάλει στο Όσκαρ και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα είναι…τζιν!

Κεντρική φωτογραφία- Getty

 

Read More

And More