Άννα Βίσση: Οι super glam εμφανίσεις της στο Ηρώδειο φέρουν την υπογραφή του Βρεττού Βρεττάκου

Το βράδυ της Τρίτης 3 Οκτωβρίου, η  Άννα Βίσση αποθεώθηκε ξανά από το κοινό, αυτή τη φορά στην μεγάλη συναυλία της στο Ηρώδειο, με αφορμή τα 50 χρόνια από την αρχή της καριέρας της. Μάλιστα η συναυλία είχε και φιλανθρωπικό σκοπό, αφού η κορυφαία ερμηνεύτρια τραγούδησε για τα παιδιά του ΕΛΕΠΑΠ. Σε μια τόσο ξεχωριστή για την καριέρα της στιγμή, τα look της στην σκηνή θα έπρεπε να φανούν αντάξια των περιστάσεων. Η επιλογή του σχεδιαστή έμοιαζε σχεδόν με μονόδρομο. Η Ελληνίδα superstar εμφανίστηκε on stage με 2 διαφορετικά looks, τα οποία έφεραν την υπογραφή του Βρεττού Βρεττάκου και είχαν δημιουργηθεί αποκλειστικά για εκείνη. 

Η πρώτη εμφάνιση της Βίσση αποτελούνταν από μια κρυστάλλινη, ολόσωμη φόρμα, διακοσμημένη με 300.000 κρύσταλλα Swarovski στο χρώμα «Golden Shadow Ombre», η οποία συνδυάστηκε με ένα μεταξωτό maxi ασύμμετρο φόρεμα σε χρυσό τόνο, διακοσμημένο με  αμέτρητες, κρυστάλλινες αλυσίδες, που κατέληγαν σε κρόσσια που αγκάλιαζαν υπέροχα και αναδείκνυαν την σιλουέτα της Ελληνίδας star. Το πρώτο της look ολοκληρώθηκε με κρυστάλλινα high heels μποτάκια, διακοσμημένα με τα ίδια χρυσά κρύσταλλα, εκείνα της ολόσωμης φόρμας.

Το δεύτερο glam outfit είχε ως βάση ένα total black, κρυστάλλινο κοστούμι, που αποτελούνταν από ένα γιλέκο, πάνω στο οποίο ήταν περίτεχνα κεντημένα σπασμένα κρυστάλλινα μοτίβα, ειδική παραγγελία από την Αυστρία, σε χρώματα silver, metallic και jet hematite. Στα μανίκια του γιλέκου, οι μακριές, ασύμμετρες αλυσίδες, χάριζαν την τέλεια κίνηση. Το παντελόνι του κοστουμιού είχε την ίδια φιλοσοφία. Ολοκέντητο με ίδιους κρυστάλλους, εμπνευσμένο από τα look του ανυπέρβλητου star και fashion icon, David Bowie. Για την ιστορία, για αυτά τα 2 σύνολα, ο Βρεττός Βρεττάκος χρειάστηκε περίπου 2 μήνες. Το styling και των 2 εμφανίσεων της Άννας Βίσση επιμελήθηκε η κόρη της, Σοφία Καρβέλα.

Read More

And More