Αυτά είναι τα Converse που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities για cool στιλ

Τα αγαπημένα μας Converse είναι με διαφορά η πιο κλασική, διαχρονική και αξεπέραστη fashion εμμονή όλων των στιλάτων γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα φορέσoυμε και αποτελούν key-item της γκαρνταρόμπας μας χειμώνα – καλοκαίρι.

Τα πάντα cool Converse ακολουθούν τις τάσεις της μόδας και έτσι παραμένουν πάντα στο προσκήνιο. Δεν είναι τυχαίο που οι πιο στιλάτες γυναίκες της ελληνικής showbiz “ορκίζονται” στα αγαπημένα τους Converse.

Κι αν έχεις συνηθίσει να συνδυάζεις τα Converse σου με ένα συγκεκριμένο casual στιλ ή να έχεις το δικό σου αγαπημένο σχέδιο χρόνια, τώρα… ήρθε η ώρα να κάνεις μία αλλαγή! Οι celebrities θα αποτελέσουν την καλύτερη έμπνευση για σένα και θα σου δείξουν όλα τα καινούρια σχέδια, όλες τις updated επιλογές σου.

Άλλωστε, τώρα είναι η πιο σωστή στιγμή για να κάνεις στον εαυτό σου ένα fashion δώρο που θα απογειώσει το στιλ σου με τον καλύτερο τρόπο!

LEGACY CX: Το νέο γυναικείο Converse είναι δίπατο, sneakerized και θα γίνει το χειμωνιάτικο key item της γκαρνταρόμπας σου

Η Άννα Βίσση λατρεύει το άνετο statement στιλ, γι’ αυτό συνδυάζει το Legacy CX με casual ντύσιμο, αλλά προσθέτει χρώμα και απογειώνει το outfit. Ένα σχέδιο που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το design του, ενώ παραμένει all day άνετο παπούτσι.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ξέρει πώς να σπάει τα όρια και δημιουργεί iconic look. Επιλέγει, λοιπόν, το Legacy CX το οποίο έχει platform και progressive design για να εντυπωσιάζει!

 

Η Αφροδίτη Λιάντου απογειώνει τα denim σύνολά της με το Legacy CX. Η ευκολία που έχει αυτό το σχέδιο στους συνδυασμούς, αλλά και η τέλεια εφαρμογή του, το κάνουν απλώς να ανήκει στο… μέλλον!

 

Το Run Star Hike αποτελεί ένα από τα best seller μοντέλα της Converse. Είναι ένα σχέδιο που τα συνδυάζει όλα.

Η Ναταλία Γερμανού συνηθίζει να συνδυάζει το outdoor με το funky στις εμφανίσεις της και το Run Star Hike τής το προσφέρει με τον καλύτερο τρόπο. Όλα τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από το trekking, ενώ έχουν SmartFoam πάτο και είναι έτοιμα για τους δρόμους της πόλης. Τι να άλλο να ζητήσεις από τα every day παπούτσια σου τον χειμώνα;

 

Το Lugged 2.0 είναι ένας συνδυασμός outdoor ορειβατικού παπουτσιού και εμβληματικού Converse Run Star Hike

Η Ραφαέλα Ψαρρού συνδυάζει θηλυκά στοιχεία στο ντύσιμό της με casual παπούτσια και «ψηφίζει» Lugged 2.0. Ένα σχέδιο που προσφέρει απόλυτη άνεση και σταθερότητα στο πάτημα. Μία νέα μαμά δίνει μεγάλη σημασία σε αυτά!

Η Κάτια Δέδε από την άλλη διατηρεί και την πιο fashion πλευρά της και συνδυάζει τα Lugged 2.0 με γήινες αποχρώσεις που δίνουν effortless αέρα σε κάθε outfit, ανεξαρτήτως καιρού. Μας αρέσει πολύ!

 

Το Run Star Motion είναι ένα παπούτσι βγαλμένο από το μέλλον, γεμάτο αντιθέσεις και bold γραμμές,που προσφέρει next level άνεση

Η Φωτεινή Τράκα θέλει να ξεχωρίζει και διαλέγει το Run Motion που αντικατοπτρίζει τέλεια ένα σύγχρονο city vibe. Εδώ θα βρεις πολλά χρώματα για να επιλέξεις το δικό σου key fashion piece της σεζόν. Σαν μία fashionista κι εσύ!

Τα Converse θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τη fashion πλευρά σου, ανάλογα με το στιλ σου, για να είσαι πάντα έτοιμη για τη ζωή στην πόλη!

Κεντρική διάθεση SPORT AND FASHION FREEDOM 212 00 03 710, @converse.greece