BEST DRESSED: Oι πιο stylish stars της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Άλλη μια εβδομάδα με μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις που είδαμε…

Aπό την Dakota Johnson, την Alexa Chung και την Vanessa Paradis με Louis Vuitton, μέχρι το Dior look της Charlize Theron και το Zac Posen φόρεμα της Katie Holmes, δες λοιπόν κι εσύ που εντοπίσαμε τις καλοντυμένες αυτής της εβδομάδας.

Ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
Στο Chanel Métiers d’Art Show στη Νέα Υόρκη η Dakota Johnson φόρεσε Chanel φόρεμα και αντίστοιχο crop-top σε μεταλλική απόχρωση και ολοκλήρωσε το look της με μαύρα booties.

/
Στο ίδιο event, η Vanessa Paradis φόρεσε ένα πλεκτό Chanel φόρεμα με ζώνη στη μέση και μαύρες γόβες.

/
Η Alexa Chung φόρεσε tweed παντελόνι και σακάκι Chanel, με δαντελένιο body και oxfords.

/
Eνώ η Beyonce φόρεσε μια μίνι δερμάτινη φούστα με ένα turtleneck τοπ και ολοκλήρωσε το look με ένα printed jacket και λευκά ankle boots.

/
Στην πρεμιέρα της ταινίας Dark Places στο Παρίσι, η Charlize Theron φόρεσε ένα Dior κεντημένο με παγιέτες φόρεμα.

/
Στην πρεμιέρα της ταινίας Woman In Gold στη Νέα Υόρκη, η Katie Holmes συνδύασε ένα Zac Posen φόρεμα με Manolo Blahnik γόβες.

/
Στο Fine Arts Museums Mid –Winter Gala στο San Francisco, η Kate Bosworth φόρεσε ένα Dior Couture φόρεμα.


Στο ίδιο event, η Kate Mara φόρεσε ένα strapless Dior Couture φόρεμα.


Ενώ η Suki Waterhouse ένα μαύρο Dior gown.


Στα Jameson Empire Awards στο Λονδίνο, η Olga Kurylenko φόρεσε ένα Julien Macdonald φόρεμα.


Η Rihanna σε εμφάνιση της στους δρόμους του Los Angeles φορούσε ένα γαλάζιο oversized jacket και lace-up ψηλοτάκουνα πέδιλα.


Στην εγχώρια τώρα showbiz, η Μαρίνα Βερνίκου στη δημοπρασία που οργάνωσε για την ενίσχυση των Γιατρών του Κόσμου εμφανίστηκε με ένα λευκό off-the-shoulder φόρεμα του οίκου BCBG Maxazria και ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με snakeskin print-Aquazzura.

Read More

And More