BEST DRESSED: Oι πιο stylish stars της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Μπορεί να οδεύουμε προς το χειμώνα, τα looks όμως από την σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2015 έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί. Η Anne Hathaway παρακολούθησε την πρεμιέρα της νέας της ταινίας Interstellar στο Λονδίνο -φορώντας Wes Gordon spring/summer 2015, ενώ η Gwyneth Paltrow συνόδευσε τον Tom Ford στο Αmfar Inspiration Gala LA φορώντας ένα S / S’15 κοστούμι από τον σχεδιαστή.

Aς δούμε όμως όλες τις celebrity εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε για την εβδομάδας που μας πέρασε. Ποια ήταν η πιο καλοντυμένη; Ψήφισε την αγαπημένη σου!


Η Anne Hathaway στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της Interstellar στο Λονδίνο φόρεσε ένα φόρεμα από τη συλλογή Wes Gordon spring/summer 2015 και το συνδύασε με Charlotte Olympia γόβες and Solange Azagury-Partridge σκουλαρίκια.


Στο ίδιο event, η Jessica Chastain φόρεσε ένα Saint Laurent gown με Chanel Fine Jewelry σκουλαρίκια.


Η Gwyneth Paltrow στο amfAR LA Inspiration Gala στο Los Angeles φόρεσε ένα κοστούμιTom Ford spring/summer 2015.


Η Lily Collins στο Vanity Fair And Burberry Celebrate BAFTA στο Los Angeles εμφανίστηκε με μια ψηλόμεση φούστα και αντίστοιχο crop-top ενώ ολοκλήρωσε το look της με χρυσές γόβες και clutch.


H Olivia Wilde στα WMF Courage In Journalism Awards στο Los Angeles, φόρεσε ένα Roksanda φόρεμα και το ταίριαξε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.


Η Poppy Delevingne στο A String Of Naked Lightbulbs screening, στο Λονδίνο, φόρεσε ένα Valentino pre-autumn/winter 2014 φόρεμα με Jimmy Choo γόβες.


Η Keira Knightley σε εμφάνισή της στο Λονδίνο φορούσε ένα μίνι μάλλινο φόρεμα, με οπάκ καλσόν, δερμάτινο jacket και loafers.


Η Kate Hudson στα IWMF Courage In Journalism Awards φόρεσε έναTemperley London φόρεμα με Christian Louboutin γόβες και Brian Atwood clutch.


Η Rosie Huntington-Whiteley σε εμφάνισή της στο Beverly Hills φορούσε μια μαύρη ολόσωμη φόρμα και την συνδύασε με Jimmy Choo γόβες και Kurt Geiger London τσάντα.


Η Diane Kruger στο Flaunt party στο Los Angeles φόρεσε ένα BOSS spring/summer 2015 φόρεμα και το συνδύασε με animal printed ψηλοτάκουνα πέδιλα.


Η Amber Heard, στο The Art of Elysium Dinner στο Los Angeles φόρεσε μαι μαύρη ψηλόμεση φούστα The Row και την ταίριαξε με μαύρο crop-top και γόβες.


Η Jessica Alba σε event στην Κίνα εμφανίστηκε με μια Emilio Pucci ολόσωμη φόρμα και τη συνδύασε με Giuseppe Zanotti mules.

Read More

And More